Seda Sayan' ın paylaşımı, sosyal medyayı salladı

Dün akşam Eser Yenenler ve Berfu Yıldız'ın düğününe katılan başarılı şarkıcı Seda Sayan, paylaştığı Acun Ilıcalı ile fotoğrafı nedeniyle sosyal medyada alay konusu oldu.

Seda Sayan' ın paylaşımı, sosyal medyayı salladı

Eser Yenenler'in düğününde Acun Ilıcalı ile fotoğraf çektiren Seda Sayan, yaptığı photoshop ile sosyal medyanın diline düştü. Yüzünü pürüzsüz gösteren filtreyi kullanan Sayan, Ilıcalı'nın yüzündeki benleri bile yok etti.

SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

Seda Sayan, Acun Ilıcalı, Murat Dalkılıç, Aslı Enver, Murat Boz gibi sanat camiasından birçok ünlü ismin katıldığı düğün sosyal medyaya damga vurdu. En çok konuşulan paylaşım ise Seda Sayan'ın Instagram hesabından paylaştığı photoshoplu fotoğraflar oldu. 2.5 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından sürekli makyaj efektli pozlar paylaşan Sayan, bu efekti Acun Ilıcalı ile çektiği fotoğrafta da kullandı.Ilıcalı, bu fotoğraf sonrası sosyal medyanın diline düştü. Öte yandan kullanılan efekt, Ilıcalı'nın yüzündeki benleri bile yok ettiği görüldü.

FOROĞRAFA YORUM YAĞDI

İşte Seda Sayan ve Acun Ilıcalı'nın fotoğrafına yapılan yorumlar:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler