Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları belli oldu

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölümü ile 24 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları belli oldu

Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler yine çok izlenecek bir bölüm ile ekrana geliyor. Bu bölümde birbirinden değerli konuklarla efkarlı şarkılar söylenecek.Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları yıllar sonra ilk kez sevenleriyle buluşacak olan arabesk müzik sanatçısı Tüdanya, usta sanatçı Hakkı Bulut, Türk müziğinin başarılı sanatçısı Gökhan Güney, söz yazarı, besteci ve yorumcu Bayram Şenpınar olacak.

Unutulmaz geceye Tüdanya’nın kızı Seçil ve Bayram Şenpınar’ın torunu Bayro Şenpınar da eşlik edecek. Hikayelerin süsleyeceği şarkılar hep birlikte söylenecek, unutulmayacak performanslarla Şarkılar Bizi Söyler stüdyosunda müzik ziyafeti yaşanacak. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin