Şarkıcı Gülşen, 3 ünlü isim için uzaklaştırma kararı aldırdı

Şarkıcı Gülşen, Arto, Seren Serengil ve Bircan Bali hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.

Şarkıcı Gülşen, 3 ünlü isim için uzaklaştırma kararı aldırdı

Son dönemlerde sahne kıyafetleriyle adından söz ettiren şarkıcı Gülşen, kişilik haklarına saldırdıklarını gerekçe göstererek Arto, Seren Serengil ve Bircan Bali hakkında 1 ay süreyle uzaklaştırma kararı aldırdı.

Şarkıcı Gülşen Çolakoğlu avukatı Emek Emre aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi'ne yaptığı başvuru dilekçesinde, sanatçının mesleği gereği sahne şovları yaptığı, onun dışında iyi bir eş ve anne olduğu yer aldı.

Şarkıcı Gülşen, 3 ünlü isim için uzaklaştırma kararı aldırdı

"SÖYLEMLERİ ONUR KIRICI VE RENCİDE EDİCİ"

Dilekçede, 'Lolipop' isimli şarkısının görsel ve sosyal medyada yayınlanması sonrasında Arto, Seren Serengil ve Bircan Bali'nin Gülşen'in sahne performans ve şovları üzerinden yalnızca kendisine değil, eşine ve çocuğuna karşı açık bir şekilde aile birliği hedef alacak şekilde onur ve saygınlığını rencide edici, aleni hakaret içeren söylemlerle kişilik haklarına saldırıldığı iddia edildi.

"ÜZERİMDEN REKLAM YAPIYORLAR" İDDİASI

Seren Serengil ve Bircan Bali'nin sunuculuk yaptıkları 'Söylemezsem Olmaz' isimli TV programında sürekli ve sistematik olarak Gülşen'e saldırıldığının ileri sürüldüğü dilekçede, sanatçı üzerinden de reklamlarını yapmaya çalıştığı iddia edildi.

Şarkıcı Gülşen, 3 ünlü isim için uzaklaştırma kararı aldırdı

MAHKEME TALEBİ HAKLI BULDU

Dilekçede Gülşen'e karşı, Arto olarak bilinen Harutyan Dalga, Seren Serengil ve Bircan Bali hakkında 6284 Sayılı Kanuna Göre Koruma Kararı gereğince uzaklaştırma ve koruma tedbir kararları uygulanması istendi. İstanbul Aile Mahkemesi talebi inceleyerek, şiddet mağduru olduğu iddia olunan Gülşen Çolakoğlu'nun beyana göre karşı yanlardan gelebilecek şiddete yönelik yakın ve tehlikeli davranışlara açık olduğu, korunması gerektiği kararına vardı.

1 AYLIK UZAKLAŞTIRMA KARARI

Mahkeme üç ismin Gülşen'e karşı, şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, iletişim araçlarıyla veya sair surette rahatsız etmemesine ve bu tedbirlerin 1 ay süreyle uygulanmasına karar verdi. Mahkeme tedbir kararının ihlal edildiği takdirde zorlama hapsine başvurulacağını da Harutyan Dalga, Seren Serengil ve Bircan Bali'ye hatırlattı.

Şarkıcı Gülşen, 3 ünlü isim için uzaklaştırma kararı aldırdı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin