Saç ektirmek için yurt dışına çıkan Murat Boz'un son hali

Sevilen şarkıcı Murat Boz saç ekimi için yurt dışını tercih etmesiyle gündem oldu.

Saç ektirmek için yurt dışına çıkan Murat Boz'un son hali

Tüm dünya ülkelerinden vatandaş saç ekimi için Türkiye’yi tercih ederken, ünlü şarkıcı Boz’un bunun için yurt dışına çıkması gündeme oturdu. Boz, yaptığı paylaşımla son halini hayranlarıyla paylaştı.
Ünlü şarkıcı Murat Boz’un saçlarını gürleştirmek için yurt dışında bulunan özel bir klinikte saç ektirdiği öğrenildi. Murat Boz’un saç ekimi için dünya merkezi olan Türkiye yerine farklı bir ülkeye gitmesi şaşkınlığa neden olurken bazı sosyal medya kullanıcıları, “burada yaptırarak görüntü vermek istemedi” yorumunda bulundu. Yeni halini sosyal medya hesabından paylaşan Boz, herkesi şaşırttı.

YURT DIŞINDA EKTİRDİĞİ SAÇLAR BEĞENİLMEDİ
Şarkıcı Murat Boz’un saçlarını gürleştirmek için yurt dışında bulunan özel bir klinikte saç ektirdiği öğrenildi. Son yıllarda saç ekiminde dünyanın merkezi haline gelen Türkiye yerine yurt dışında saç ektirmeyi tercih eden Murat Boz herkesi şaşırttı.  Yeni görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşan Boz’a sosyal medya kullanıcılarından olumlu olumsuz yorumlar geldi. Bir kısım, “çok yakışmış” derken bir kısım eski haline geri dönmelisin yorumlarında bulundu.Saç ektirmek için yurt dışına çıkan Murat Boz'un son hali

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin