Sabancı çiftinin bebekleri dünyaya geldi! Hande Erçel yalnız bırakmadı

2021 yılında nikah masasına oturan Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı çiftinin ilk bebekleri bugün dünyaya geldi. Hacı Sabancı'nın kardeşi Hakan Sabancı ile aşk yaşayan oyuncu Hande Erçel, kız bebek dünyaya getiren müstakbel eltisini hastanede ziyaret etti.

Sabancı çiftinin bebekleri dünyaya geldi! Hande Erçel yalnız bırakmadı

Sosyetenin tanınmış isimlerinden Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı, 10 Ekim 2021'de Ömer-Arzu Sabancı çiftinin yalısında evlendi. 25 Haziran 2022'de görkemli bir düğün yapan ikili, bugün ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Çifti Sabancı aile üyelerinin yanı sıra Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel de yalnız bırakmadı.

Sabancı çiftinin bebekleri dünyaya geldi! Hande Erçel yalnız bırakmadı

BEBEĞİN İSMİ BİLİNMİYOR
Nazlı Sabancı, bugün özel bir hastanede kızını dünyaya getirdi. Anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken çiftin kızlarına ne isim verdiği de merak konusu oldu. Doğum haberini alan Sabancı ailesinin üyeleri ise sabahın erken saatlerinde soluğu hastanede aldı. Nazlı Sabancı'nın müstakbel eltisi Hande Erçel de hastaneye giderek bebek heyecanı yaşayan çifti tebrik etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler