Reynmen "Ela" şarkısından ne kadar kazandı? İşte o rakam...

Reynmen, yakın dönemde herkesin dikkatini çeken 'Ela' şarkısından ne kadar kazandığını açıkladı.

Reynmen "Ela" şarkısından ne kadar kazandı? İşte o rakam...

Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, geçtiğimiz aylarda "Derdim Olsun" adlı şarkısıyla sadece bir hafta içinde 30 milyon görüntülenmeyi geçmişti.

Toplamda 227 milyon kez dinlenen "Derdim Olsun" şarkısıyla tüm Türkiye’nin dikkatini çeken Reynmen'in yeni şarkısı 'Ela' ise kısa sürede, 55 milyon kez izlendi.

Şarkı yayınlanmadan önce, "Eğer ilk gün 15 milyon izlenmezse Instagram'ı kapatırım" ifadelerini kullanan Aktaş, sosyal medya hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtladı.

Bir takipçisinin "Ela'dan kaç para kazandın gardaş" sorusu üzerine Reynmen, gelir tablosunu paylaşarak takipçisine yanıt verdi.

Şarkıdan 19 bin 551 dolar (110 bin lira)  kazandığı öğrenilen Reynmen, "Şu an güncel bu para. Berkcan'ın darülaceze yayınında da söylediğim gibi vakıflara ve hayır kurumlarına bağışlanacak!" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin