Resul Dindar yine coşturdu

Resul Dindar, Muş’ta hayran bıraktı..

Resul Dindar yine coşturdu
Karadeniz müziğinin sevilen ismi Resul Dindar, 10 bin öğrenciye sahip Muş Alparslan Üniversitesi’nde müthiş bir konsere imza attı.

Son dönemde şarkıları özellikle gençlerin dilinden düşmeyen Karadenizli sanatçı Resul Dindar, Muş Alparslan Üniversitesi’nde hayranlarıyla buluştu.  

Bin 500 kapasiteye sahip salonu 2 bin 500 kişi büyük bir coşku ile izledi. Muş Alparslan Üniversitesi öğrencileri Resul Dindar’ın parçalarına eşlik ederken horon da oynadı. Muş’ta ilk defa konser verdiğini dile getiren Resul Dindar çok büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, kendisini buraya davet eden Üniversite rektörü Prof.Dr.Fethi Ahmet Polat’a, Öğrenci Konseyine ve konsere gelerek desteklerini esirgemeyen bütün öğrencilere teşekkür etti.

Resul Dindar’ı üniversitelerinde ağırlamaktan büyük sevinç duyduklarını dile getiren Muş Alparslan Üniversitesi öğrenci konseyi başkanı Yakup Ay, her türlü destek ve sahiplenmeden dolayı rektör Ahmet Polat’a ve konserin gerçekleşmesinde büyük emeği olan kardeş şehirler projesi koordinatörü Ahmet Külekçi’ye teşekkür etti. Ay ayrıca, bu tür güzel sürpriz etkinliklerin bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin