Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı ayrıldı

Yargı dizisinde avukat Ceylin karakterini oynayan Pınar Deniz, bir süredir meslektaşı Yiğit Kirazcı ile aşk yaşıyordu. Sosyal medya hesaplarından sık sık aşk dolu pozlarını paylaşan ikili, ayrılık kararı aldı. Çift, Instagram'da birbirini takip etmeyi de bıraktı.

Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı ayrıldı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde Kaan Urgancıoğlu ile başrolü paylaşan Pınar Deniz, bu sefer de özel hayatıyla gündeme geldi. Özel hayatını gözler önünde yaşayan Deniz'in kendisinden 10 yaş büyük olan Yiğit Kirazcı ile yollarını ayırdığı ileri sürüldü.

BİRBİRİNİ SİLDİLER
Aşkın Kıyameti filminde tanışan ve bir süredir aşk yaşayan Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı çifti, Instagram'da birbirini takipten çıkardı. Çiftin bu hamlesi ise akıllara ayrılık kararı aldıklarını getirdi. Konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmayan ikilinin hesaplarında birbiriyle olan bazı fotoğrafları da duruyor.

ARAYA KISKANÇLIK MI GİRDİ?
Pınar Deniz'in Aşk 101'den sonra Yargı dizisinde de partner olduğu Kaan Urgancıoğlu ile yakın sahnelerde rol aldığı ve Yiğit Kirazcı'nın bu durumdan rahatsız olduğu da ileri sürüldü.

Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı ayrıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin