Photoshop'un dozunu kaçıran ünlü bakın neler yaptı

Fotoğraflarına yaptığı Photoshop'larla adından sıkça söz ettiren Seren Serengil, birlikte tatile çıktığı Demet Akalın'ı adeta tanınmaz hale getirdi.

Photoshop'un dozunu kaçıran ünlü bakın neler yaptı

Akalın'ın yüzüne Photoshop yapan Serengil, son paylaşımında da yanlışlıkla kendi elini sildi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil, Demet Akalın'la birlikte baş başa Los Angeles'a tatile gitti. Fotoğraflarına yaptığı Photoshop'larla alay konusu olan Serengil, son paylaşımıyla herkesi şaşkına çevirdi.

DEMET AKALIN'I TANINMAZ HALE GETİRDİ

Instagram hesabından bir video yayınlayan Seren Serengil "Herkes biraz rahat etsin... Okan (Kurt) ve Tohma'yı (Mustafa Rahman) baş başa bıraktık biz gidiyoruz. Los Angeles sonra da Las Vegas. Sonra belli olmaz" diyerek Akalın'la tatile çıktıklarını söyledi. Akalın ile uçakta bir fotoğrafını paylaşan Serengil, yaptığı Photoshop'la Akalın'ı tanınmaz hale getirdi.

photoshopun-dozunu-kaciran-unlu-bakin-neler-yapti.jpg

YANLIŞLIKLA ELİNİ SİLDİ

Alışveriş yaptığı anları da sık sık Instagram hesabından paylaşan Seren Serengil, mağazada gezerken çektirdiği bir pozunu da takipçilerinin beğenisine sundu. Fotoğrafı paylaşmadan önce birkaç değişiklik yapan Serengil, Photoshop'un dozunu kaçırınca elini sildi.

photoshopun-dozunu-kaciran-unlu-bakin-neler-yapti2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin