Perihan Savaş estetik sorularına cevap verdi!

Perihan Savaş, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Usta oyuncu, açıklama yaptı.

Perihan Savaş estetik sorularına cevap verdi!

Perihan Savaş önceki gün Etiler’de bulunan bir güzellik salonunda çıkarken kameralara yansıdı. Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan Perihan Savaş, basın mensuplarıyla mekan çıkışı bir araya gelen Perihan Savaş, yeni projesi hakkında bilgi verdi.

Perihan Savaş, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Usta oyuncu, “Herkes beni estetik yaptırdı sanıyor. ama kesinlikle öyle bir şey söz konusu değil. Ben botoks dahi yaptırmayı seven birisi değilim.

Genç oyuncular çok erken yaşta estetik yaptırmaya başlıyor, görünce çok üzülüyorum. Estetiğe karşı değilim ama 45’ten sonra bir işlem uygulayacaklarsa uygulasınlar.

Ben de Vitiligo rahatsızlığı var, estetik yaptırmak gibi lüksüm de yok. Yaptırsam rahatsızlığım daha da ileri noktaya gelir” dedi.

“DİLEK TAŞI” HEYECANI

Kanal D’nin yeni dizisi “Dilek Taşı” ile yeni sezonda ekrana dönecek Perihan Savaş, “Çekimlere start verdik. 80’lerdeki darbe dönemini anlatan bir proje. Ben bir babaanneyi oynuyorum. Kadromuz çok güzel, güzel bir iş çıkacak. 80’i anlatmak hiç kolay değil ama yönetmeninden oyuncu kadrosuna kadar çok iyi ekibe sahibiz” diye konuştu.

80’li yıllarda 2 yıl boyunca sahneye çıkarak şarkıcılık da yaptığını ifade eden Perihan Savaş, “Bir dönem Yeşilçam’da yetişkin filmleri popüler olmuş, bizler de ondan dolayı oyunculuktan uzaklaşmıştık.

Bizim zamanımızda İzmir Fuarları meşhurdu. Orada Sezen Aksu, İbrahim Tatlıses, Necla Nazır, Zeki Alasya-Metin Akpınar ve Emel Sayın gibi usta şarkıcılarla aynı kadroda yer alıp sahneye de çıkmıştım. Dizilerimiz normale dönünce de tekrardan oyunculuğa dönüş yapmıştım” dedi.

perihan-savas-estetik-sorularina-cevap-verdi.jpg

perihan-savas-estetik-sorularina-cevap-verdi-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin