Özge Özpirinçci'nin Serenay Sarıkaya taktiği!

Geçtiğimiz yıl kızı Mercan'ı kucağına alan Özge Özpirinçci vaktinin tamamını kızına ayırmıştı. Rolünü sreenaya kaptırdı.

Özge Özpirinçci'nin Serenay Sarıkaya taktiği!

Geçtiğimiz günlerde Mercan'ın birinci yaşını kutlayan güzel oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşacağı yeni bir proje ile ekranlara dönmeye hazırlanıyordu. Dizideki rolünü Serenay Sarıkaya'ya kaptıran ünlü isim, önceki gün Etiler'de görüntülendi.. 2014 yılında 'Tatar Ramazan' dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başladığı Burak Yamantürk ile geçtiğimiz eylül ayında Marmaris Bozburun'da nikâh masasına oturan Özge Özpirinçci, aralık ayında kızı Mercan'ı dünyaya getirmişti.

Geçtiğimiz aylarda Etiler'de görüntülenen oyuncu, meslektaşı ve arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ile modacı eşi Başak Dizer'in dünyaya gelen oğullarına Kurt Efe ismini verdiği hatırlatılması üzerine; "Kurt Efe gayet tatlı, güzel bir isim. Keşke ben de Üzüm koysaydım diye düşünüyorum. Ama Mercan ismi kızıma çok yakıştı" ifadelerini kullanmıştı.Setlere ne zaman döneceği sorulan Özpirinçci, "Şu anda çalışmak değil, önceliğim Mercan. Belli de olmaz. Gelen iyi bir teklif olduğunda Mercan da benimle sete gider gelir" açıklamasını yapmıştı.

ROLÜ SERENAY'A KAPTIRDI!

Kıvanç Tatlıtuğ'la başrolünü paylaşacağı 'Aile' dizisinin kadrosundan çıkarılıp rolü Serenay Sarıkaya'ya kaptıran 36 yaşındaki Özge Özpirinçci, tüm bunların ardından geçtiğimiz gün Etiler'de objektiflere takıldı.

Dört saate yakın mekanda oturup şampanya içen oyuncu, çıkış kapısında basın mensuplarının sorulara maruz kalmamak için bahaneler üretti. Serenay Sarıkaya'ya rolü kaptırdığı hatırlatılınca güzel oyuncu, "Mercan'a yetişmem lazım" diyerek koşar adım aracına bindi..Ünlü isim, birkaç gün öncesi aynı taktikle soruları geçiştirmişti.

"NİCE YILLARA YAVRU"

Öte yandan Özpirinçci, önceki günlerde 1'inci yaşına giren kızının doğum gününü kutlamıştı. 3.5 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından kızıyla çekilen videolarını yayınlayan ünlü isim, paylaşımına; "Güneşin etrafında tamamlayacağın sağlıklı, keşif dolu nice yıllara yavru!" mesajını yazmıştı.

Özpirinçci'nin 41 bine yakın beğeni alan gönderisine Burcu Biricik, Başak Dizer, Demet Evgar, Müge Boz ve Berrak Tüzünataç gibi isimler kayıtsız kalamayıp iyi dileklerini iletirken; diğer takipçileri de, "Mercan'ın yeni yaş döngüsü; sizin de anne-baba olarak 1'inci seneniz kutlu mutlu olsun", "Birlikte nice mutlu yıllarınız olsun. Sevgiyle, sağlıkla, mutlulukla kalın" ve Bahtı açık olsun, nice güzel yaşlara" gibi yorumlar yaptı.

zge-ozpirinccinin-serenay-sarikaya-taktigi.webp

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin