Özçivit hayranı Mahlagha Jaberi konuştu! Mahlagha Jaberi fotoğrafları

Mahlagha Jaberi'den Burak Özçivit açıklaması

Özçivit hayranı Mahlagha Jaberi konuştu! Mahlagha Jaberi fotoğrafları

Sosyam medyada yaşanan bir gelişme magazin gündemine damga vurdu. Ünlü oyuncu Burak Özçivit'in Instagram adresinde yüklediği bir fotoğrafın altına İranlı model Mahlagha Jaberi yorum yazınca olanlar oldu.

Bir etkinlik için Dubai'ye giden ve buradan fotoğraflar paylaşan yakışıklı oyuncunun fotoğrafına İranlı model Mahlagha Jaberi "yakışıklı" yorumu yaptı.  Bunun üzerine Burak Özçivit sevgilisi Fahriye Evcen ile birlikte olduğu bir fotoğrafı paylaştı ardından da İranlı modeli engellediği ortaya çıktı.

Yaşananların sonrasında açıklamalarda bulunan Mahlagha Jaberi ünlü oyuncunun hayranı olduğunu ancak artık profesyonel olmadığını düşündüğünü söyledi. Yetenekli bir aktör olduğu için oynadığı dizideki performansı sonrası Özçivit'in hayranı olduğunu söyleyen güzel model Habertürk'e yaptığı açıklamada " Bir hafta önce kendisine Instagram'da  'sizi seviyoruz', 'yakışıklı' gibi yorumlarda bulundum.Yorumlarımdan hemen sonra beni engelledi. Ona iyi bir mesaj yollamaktan başka bir amacım yoktu. Özel hayatıyla ilgili bir bilgim yok.Artık onun çok profesyonel bir ünlü olduğunu düşünmüyorum. Hiçbir ünlü, fanı iyi bir yorum yaptı diye onu engellemez. Bu bir hatamıydı bilmiyorum ama beni incitti. Onun özel hayatına saygı duyuyorum."

Jaberi, One Time dergisi tarafından “en güzel ve en dikkat çekici model” anketinde aday gösterilmişti. Jaberi'nin Instagram'da 2 milyon takipçisi bulunuyor.

Mahlagha Jaberi fotoğrafları
Mahlagha JaberiMahlagha Jaberi
Mahlagha JaberiMahlagha Jaberi
Mahlagha JaberiMahlagha Jaberi
Mahlagha JaberiMahlagha Jaberi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin