Olay iddia! Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci askerlik arkadaşı mı?

Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamalarla gündem olan Tuzlasporlu futbolcu Gökhan Çıra hakkında sosyal medyada ilginç paylaşımlar yapılmaya başlandı. Gökhan Çıra ile eşi Selin Ciğerci'nin askerlik arkadaşı olduğu iddia edildi.

Olay iddia! Gökhan Çıra ve  Selin Ciğerci askerlik arkadaşı mı?

Dün oynanan Galatasaray Tuzlaspor maçında yaşanan olayların ardından Tuzlaspor'da forma giyen Gökhan Çıra yaptığı açıklamalarla gündem oldu. "Biz ne büyük bir kulüpmüşüz ki, Fatih Terim'i bu maça odaklamışız, yöneticisi ve futbolcusu bana gelip kafa atıyor. Gerçi kendisi futbolun mafyası olduğu için ben bir şey demiyorum. Biz o kadar büyük bir kulüpmüşüz ki Real Madrid ve PSG maçı kadrosundan sadece bir oyuncu eksik gelmişler. Galatasaray'ın rakibi asla Tuzlaspor değil, Real Madrid ve PSG. Büyüklüğünüzü göstermek istiyorsanız gruptan çıkacaktınız." sözleriyle sarı kırmızılı taraftarların tepkisini çeken futbolcu hakkında sosyal medyada "Gökhan Çıra ile eşi Selin Çiğerci askerlik arkadaşı" iddialarıyla farklı gündemler yaratıldı. Yıllar önce cinsiyet değiştirerek kadın olan eşi Selin Ciğerci üzerinden futbolcuya yüklenildi.

CİĞERCİ'YE SORULMUŞTU

Sosyal medyada konuşulan "Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci askerlik arkadaşı" iddialarına iki isimden de yanıt gelmezken Ciğerci daha önce askerlik sorusuna tepki göstermişti. Selin Ciğerci, geçtiğimiz sene şehit olan iki askerimizin fotoğrafını paylaşarak "Allah'ım ailesine sabır ver ateş düştüğü yeri yakar" diyerek paylaşım yapmıştı. Bir sosyal medya kullanıcısı ise Ciğerci'ye "Sen askere mi gittin" diyerek tepki göstermiş ve Ciğerci de "Ah ahh kör cahil vatandaşım buradan konuşursam özür dilersin. Şimdi sus git başka yerde mikserlik yap. Küçük bir rahmet diledin mi haberi duyunca" cevabını vermişti.

Olay iddia! Gökhan Çıra ve  Selin Ciğerci askerlik arkadaşı mı?

EŞİMİN ÖLENE DEK ARKASINDAYIM

Eşiyle Twitter'da gündem olan Gökhan Çıra, yayınladığı videosunda şu sözlerle sitem etti: "Biz ne büyük bir kulüpmüşüz ki, Fatih Terim'i bu maça odaklamışız, yöneticisi ve futbolcusu bana gelip kafa atıyor. Gerçi kendisi futbolun mafyası olduğu için ben bir şey demiyorum. Biz o kadar büyük bir kulüpmüşüz ki Real Madrid ve PSG maçı kadrosundan sadece bir oyuncu eksik gelmişler. Galatasaray'ın rakibi asla Tuzlaspor değil, Real Madrid ve PSG. Büyüklüğünüzü göstermek istiyorsanız gruptan çıkacaktınız. Ama ben şunu tekrar söylemek istiyorum, Muslera bana gelip kafa atıyorsa, benim gözümde artık karakterli bir oyuncu değildir. Şunu da bilin. Beni sakın eşimle vurmaya kalkmayın. Ben eşimin ölene dek arkasındayım. Eşimle bana gelene ben daha çok gelirim. Bunu da böyle bilin. Erkek olan yüzüme konuşsun."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin