Oğuzhan Koç sosyal medya fenomeni Ala Tokel ile birlikte mi? Beklenen cevap geldi

Oğuzhan Koç ile yan yana görüntülenen Ala Tokel, hesabından açıklama yaptı.

Oğuzhan Koç sosyal medya fenomeni Ala Tokel ile birlikte mi? Beklenen cevap geldi

Oğuzhan Koç ile görüntülenen Ala Tokel sessizliğini bozdu: Komşuyuz dedi.

Mayıs ayında Demet Özdemir ile tek celsede boşanan Oğuzhan Koç, sosyal medya fenomeni Ala Tokel'le görüntülendi. Farklı mekanlarda birlikte görüntülenen ve haklarında aşk iddiası çıkan ikiliden Tokel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Komşuyuz" dedi

Geçtiğimiz sene ağustos ayında evlenen Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir çifti, 28 Mayıs'ta tek celsede boşandı. Koç, Özdemir'in ardından sosyal medya fenomeni Ala Tokel ile görüntülendi. Bir mekanda yan yana görüntülenen ikili, daha sonra aynı araçta objektiflere yansıdı.

Koç ile görüntüleri gündem olan fenomen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sadece komşu olduklarını söyleyerek aşk iddiasını yalanladı.

ALA TOKEL: KOMŞUYUZ

Boşandıktan sonra her adımı çok konuşulan Oğuzhan Koç, Alaçatı'da Ala Tokel'le bir mekanda görüntülendi. Gece boyunca eğlenen ikili, daha sonra aynı araçta objektiflere takıldı. Koç hakkında çıkan aşk iddiasına sessiz kalırken Ala Tokel'den cevap gecikmedi.

Twitter'da bir kullanıcının "Magazine göre Oğuzhan Koç ile Ala Tokel berabermiş. Ala basın açıklaması yap" paylaşımına cevap veren Tokel, dalga geçerek "Komşumuz bizim oluyor da, komşumuz oluyor" dedi.

oguzhan-koc-sosyal-medya-fenomeni-ala-tokel-ile-birlikte-mi-beklenen-cevap-geldi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin