Oğlak Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Oğlak Burcu

Yeni yıl yaklaşınca burçları takip edenler gelecek yılda kendilerini nelerin beklediği konusunda araştırmalar yapıyor. Oğlak Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Oğlak Burcu ve tüm detaylar…

Oğlak Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Oğlak Burcu

2024 yılına sayılı günler kala Astrolojiye merak duyanlar burçlarını yeni yılda neler beklediğini merak ediyor. Oğlak Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Oğlak Burcu ile ilgili bütün ayrıntılar bu sayfada.

oglak-burcu-2024.webp

Haber61 Köşe yazarı Astrolog Banu Boz, yeni yılda Oğlak Burçlarını nelerin beklediğini kaleme aldı.

Astrolog Banu Boz, Oğlak Burcu ile ilgili şunları söyledi;

2023/11/25/astrolog-banu-boz-001.webp

Burçlar kuşağının, sorumluluk sahibi, yönetken, kuralcı, planlı, disiplinli biraz da cimri, soğuk ve kontrolcü Oğlak burçları, hayat şartlarınız size ağır ve mecburi görevler getirecektir. Devlet ya da yönetimle bağlantılı olan sorumluluklarınız, çalışma şartlarınızda ağır koşullar içinde görev alacağınızı haber verir. Oğlakların hiçbir zaman rahat çalışma ortamları olmaz. Ya bir yerlere gitmek için yetki alırlar ya da önemli bir işin başında olmaları gerekir. Ne kadar temkinli ve planlı hareket etseler de burçlar kuşağının en cesur en korkusuz burcu Oğlaklardır. Onlar bir kere karar almaya görsün. Hiçbir engeli önemsemezler. Ama almış olduğu sorumluluklar, onlarda psikolojik hastalıklara sebep olur. Özellikle panik ve endişe bozuklukları Oğlakların yaşamı süresince sıklıkla karşılaştığı baskın durumlardır. Sanatsal yetenekleri üstün olur. Özellikle müzikte başarılı olurlar. Oğlaklar görünüm olarak duruşları ve karizmaları vardır. Toplum önünde fark edilirler.

22 Aralık 1 Ocak arası doğumlu Oğlaklar; katı, inatçı, hesapçı ve tutumlulukları ile tanınır. Sağlıklarına ve kırıklara dikkat etmelidir. Hayat onları hep kontrol edilmesi zorunlu yerlere sürükler. Görevleri, devlet ve yönetim gerektiren yerlerle ilişkili olur. Satürn’ leri ateş ve su gurubunda ise finansal ve güvenlik gerektiren alanda önemli görev ve sorumluluk üstlenirler.

2- 11 Ocak arası doğan Oğlaklar, çok çalışkan, çıkarlarını bilen, muhafazakâr, iletişimi güçlü ve sanatsal konularda yetenekleri olur. Araştırmacı yönleri ile Akademik alanda önemli başarılar sağlayabilirler Müzik kabiliyetleri yüksek olur. Satürn’ leri hava ve su gurubu burçların birinde ise bir sanat dalında dünya çapında ün yapabilirler.

12- 20 Ocak doğumlu Oğlaklar, her zaman ağır sorumluluklar alırlar. Askeri alanda başarı sağlarlar. Zenginliği, giyimi ve şatafatı severler. Satürn’leri toprak gurubu burçlarının birisindeyse onlar toprak ve gayrimenkul zengini olur.

Yönetici kimlikleri ve otoriter kişiliklerinin yanında özellikle Oğlak kadınları âşık oldukları zaman kendilerini partnerine adar ve onun hayat şartlarına uyumlu yaşarlar. Eğer standartları düşerse psikolojik hastalıklar onları rahat bırakmaz.

2024 ve OĞLAK BURCU

Bu yılın kahramanı siz Oğlak burçlarını neler bekliyor derseniz? Mars’ ın enerjisi ile 2024 yılına hareketli giriyorsunuz. 23 Mart’ a kadar maddi kaynaklarınız için girimlerinizde bereketli günler içindesiniz. Bu yıl girişim ve emek gerektiren gelişmeleri güvenliğiniz ve ailevi konularda yaşıyorsunuz. Ağustos ayında finansal konulara ve banka hesaplarınızla ilgili düzenleme içindesiniz.

Temkinli olmanız gereken bir zamandan geçiyorsunuz. 2024 Merkür retroları; finansal konular, sizi zorda bırakan zorlu koşulları düzenliyor. Oğlak burçları Haziran ve temmuz ayları sizin için olağanüstü zamanlar. Burcunuzda gerçekleşecek olan dolunay, şimdiye kadar baskılanan süreci adeta patlatıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler