Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Oğlak burcunda dolunay - 02.07.2023

3 Temmuz 2023 tarihinde Oğlak burcunun 11 derecesinde dolunay meydana geliyor. Bitirmelerin ve tamamlanma vaktinin geldiğini haber veren dolunay zamanları hangi burçta gerçekleşiyorsa o burcun konularını netleştirir.

Burçlar kuşağında Oğlak burcu, yönetim, bürokrasi, devlet ve otorite ile ilişkilidir. Bu konularda sonuçlanma evresine giden Oğlak burcu dolunayında, güneş gururla gezen anlamını taşıyan Alhena sabit yıldızı ile kavuşum durumunda.

Yönetici ve idareci konumunda olan kişilerin şartlarını netleştirecek olan dolunay, başka bir aşamaya taşınacak olan süreğen ana planın yükselerek denge bulacağını ön görüyor. Şimdiye kadar oluşan koruma çemberinin kalkacağını ve planlı hizmet veren mücadele aşamasının sona erdiğine de dikkat çekiyor. Yönetici konumunda olan kişiler ise yeni düzen içinde planlı hizmetlerine başlıyor.

Oğlak burcu dolunay zamanları, nadasa bırakılmış toprakları, çalılık ya da dikenli tarlaları, koyun ağıllarını ve tarım aletlerinin durumunu da belirler.

Sağlık alanında; dizler, cilt sorunları, kemiklerle ilgili hastalıklı aşamaları da netleştirir.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE OĞLAK BURCUNDA DOLUNAY

YÜKSELEN KOÇLAR: Profesyonel alan, kariyer ve iş konumunuzda gelişmeler, Oğlak burcunda gerçekleşecek olan dolunayla netlik kazanıyor. Süreç sizi güçlendirecek. Kişisel alanınızla ilişkili düzenli işleyen hizmet süreci içine giriyorsunuz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Akademik alan, hukuk, şirketler, uluslararası konular ve basın yayın; bu konuların birisi ile ilişkiliyseniz, Oğlak burcu dolunay zamanı gelişmeler netlik kazanıyor. Süreç size iyi gelecek. Güçleneceksiniz. Yeni hizmet koşullarınız belli oluyor.

YÜKSELEN İKİZLER: Banka işlemleriniz, ödemeler, nafaka, sigorta, miras ve eşinizin geliri; bunların birisi ile ilişkiliyseniz; Oğlak burcunda gerçekleşen dolunayla birlikte gelişmeler netlik kazanıyor. Sizi yükseltecek olan süreçten memnun kalacaksınız. Sosyal projelerde yeni düzene geçerek planlı şekilde hizmete başlıyorsunuz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Ortaklıklarınız, birebir ilişki içinde olduğunuz kişiler varsa davalarınız ve eşinizin şartları; Oğlak burcunda gerçekleşecek olan dolunayla gelişmeler netlik kazanıyor. Profesyonel alanda yeni hizmet alanınız belli oluyor.

YÜKSELEN ASLANLAR: İş koşullarınız, beslenmeniz, angarya veya zorunlu işleriniz, çalışma arkadaşlarınız ve çalışma koşullarınız. Oğlak burcunda gerçekleşecek olan dolunayla gelişmeler sonuçlanıyor. Yeni bağlantılarla hizmet alanınız netlik kazanıyor.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Özel hayatınız, ek geliriniz, yeteneklerinizle ilişkili konular, yatırımlarınız varsa çocuklarınızın içinde bulunduğu şartlar; Oğlak burcunda gerçekleşecek olan dolunayla gelişmeler netlik kazanıyor. Gelişmeler size gurur verecek. Psikolojik olarak yeni sürece giriyorsunuz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Temellerinizi var eden unsurlar, aileniz, yerleşimle ilişkili konular varsa eşinizin kariyer alanı, Oğlak burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte gelişen süreç netleşerek sonlanıyor. Bir anlaşma ile yeni hizmet koşullarını belirleyecek olan düzen sizi yükseltecek.

YÜKSELEN AKREPLER: Sözleşmeler, yazışmalar, iletişim araçları ya da el aletleri ile yapmış olduğunuz çalışmalar, hareket alanınız ve varsa kardeşlerinizin içinde bulunduğu şartlar; Oğlak burcunda gerçekleşen dolunayla gelişmeler netlik kazanıyor. Güçlendirecek yükselişin şartları size iyi gelecek. İş koşullarınızda yeni bağlantılarla düzenli hizmete geçiyorsunuz.

YÜKSELEN YAYLAR: Maddi kaynaklarınız, rızkınız, emek vererek elde ettiğiniz kazancınız varsa çocuğunuzun iş kariyer alanı ve eşinizin banka hesapları; Oğlak burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte yükseliş içinde olan gelişmeler sonuçlanıyor. Yeni bağlantılarla hizmet konumunuz belli oluyor.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Kişisel şartlarınız, kimliğiniz, sağlığınız varsa çocuklarınızın yüksek öğrenimi, Oğlak burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte şimdiye kadar emek vererek belli aşamaya getirdiğiniz konumunuz netleşerek somutlaşıyor. Yeni girişimlerinizle hizmet belirleyecek olduğunuz konularda belirleniyor.

YÜKSELEN KOVALAR: Zorluklarınız, kapalı alan işleriniz (okul, hastane, hapishane) yurt dışı ve gizli yürüttüğünüz işleriniz. Oğlak burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte şimdiye kadar aşama yaptırdığınız gelişmeler belli oluyor. Anlaşma yolu ile vereceğiniz hizmet süreci ve şartlar belli oluyor.

YÜKSELEN BALIKLAR: Sosyal alanınız, organize işleriniz, gelecek planlarınız ve en önemlisi umutlarınız; Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunayla şimdiye kadar aşama yapması için uğraştığınız konuda gelişmeler netlik kazanıyor. İş koşullarınızda vereceğiniz hizmetin şartları netlik kazanıyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR