Nikah pozlarını peş peşe paylaştı

Öyle Bir Geçer Zaman Öyle Bir Geçer Ki’nin Caroline’i Willma Elles İzmir’de de evlendi! Wilma Elles nikah pozlarını peş peşe paylaştı! Meğer 2 tane...

Nikah pozlarını peş peşe paylaştı

Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinde canlandırdığı yuva yıkan Caroline Enke rolüyle şöhreti yakalayan ünlü oyuncu Wilma Elles, avukat sevgilisi Mehmet Şah Çelik evlendi. 36 yaşındaki güzel, bir süredir beraber olduğu Avukat Mehmet Şah Çelik ile verdikleri pozu, nazar boncuğu ve kalp emojileriyle beraber sosyal medya hesabından paylaşıp, mutluluğunu takipçileriyle paylaştı. İzmir'de yapılan 20 kişilik nikah töreninde Wilma Elles'in 2 önemli konuğu vardı. İşte Wilma Elles'in nikah kareleri ve en önemli davetlileri…

Yayınlandığı dönemde heyecanla takip edilen 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde canlandırdığı 'Caroline' karakteriyle şöhrete kavuşan Wilma Elles, bir süredir aşk yaşadığı avukat Mehmet Şah Çelik ile dünya evine girdi.

TAKİPÇİLERİNE DUYURDU

36 yaşındaki güzel, bir süredir birlikte olduğu Avukat Mehmet Şah Çelik ile verdikleri pozu, kalp ve nazar boncuğu emojileriyle birlikte Instagram hesabından paylaşıp, ilişkisini takipçilerine duyurmuştu.

Ünlü oyuncu Wilma Elles'ten mutlu bir haber geldi. Elles, ikinci kez evlendi.

SADECE BİR DÜĞÜN

Bir ömür mutluluğa 'evet' diyen ikili sade bir nikah tercih etti.

İşte Wilma Elles'in nikah kareleri....

nikah-pozlarini-pes-pese-paylasti.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin