Nazlı Kurbanzade kimdir? Ali Sunal'ın yeni nişanlısı Nazlı Kurbanzade...

Ali Sunal yeni bir aşka yelken açarak Nazlı Kurbanzade ile nişanlandığı öne sürüldü. Peki Nazlı Kurbanzade kimdir?

Nazlı Kurbanzade kimdir? Ali Sunal'ın yeni nişanlısı Nazlı Kurbanzade...

Güldür Güldür Show ile 7'den 70'e herkesin beğenisini toplamayı başaran Ali Sunal'ın Nazlı Kurbanzade ile nişanlandığı haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki Efsane isim Kemal Sunal'ın oğlu olan Ali Sunal'ın yeni nişanlısı Nazlı Kurbanzade kimdir?

Nazlı Kurbanzade hakkında çok fazla detay bilinmiyor. Bilinen tek detay Nazlı Kurbanzade'nin, cemiyet hayatının  Bülent Kurbanzade'nin kızı olması ve ÇABA derneğinin projelerinde yer alan bir avukat olduğu... İkilinin de ÇABA Derneği'nin bir  projesinde tanıştığı belirtiliyor.
Nazlı Kurbanzade kimdir? Ali Sunal'ın yeni nişanlısı Nazlı Kurbanzade...

Ali Sunal ile Nzlı Kurbanzade'nin aile arasında sade bir nişan yaptığı ve bu yaz evleneceği konuşuluyor.

GÖKÇE BAHADIR İLE EVLİLİĞİ 8 AY SÜRMÜŞTÜ.

Ali Sunal daha önce 2011 yılının Temmuz ayında üç yıllık bir ilişkinin ardından oyuncu Gökçe Bahadır ile evlenmişti. Çiftin mutlulukları 8 ay sürmüş ve 2012 yılında boşanmışlard

Ali Sunal boşanma kararı ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı;
GÖKÇE BAHADIR İLE EVLİLİĞİ 8 AY SÜRMÜŞTÜ.
"Üzülerek belirtiyorum ki Gökçe Bahadır ile evliliğimizde yol ayrımına girdik. Dört senemi geçirdiğim Gökçe Bahadır ile evliliğimizi yürütmeye çalıştık ancak süreç sonunda anlaşarak ayrılma kararı aldık. Bu süreç ikimizin arasındaki anlaşmazlıklara bağlıdır. Beraber geçirdiğimiz kıymetli zaman için öncelikle Gökçe’ye ve yanımızda olan bütün dostlarımıza teşekkür ederim. Konuyla ilgili yaptığım bu açıklamanın yeterli olduğunu düşünüyor, yanıltıcı bilgilere itibar etmemenizi rica ediyorum. Her ikimiz için de hassas olan bu süreçte değerli basın mensuplarımızın gösterdiği duyarlılığa teşekkür ederim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin