Murat Dalkılıç eski eşi Merve Boluğur hakkında suskunluğunu bozdu!

Murat Dalkılıç eski eşi Merve Boluğur için "Murat'tan sonra kendini toparlayamadı" yorumlarına yanıt verdi.

Murat Dalkılıç eski eşi Merve Boluğur hakkında suskunluğunu bozdu!

Popçu Murat Dalkılıç ile ünlü oyuncu Merve Boluğur 24 Ağustos 2015’te nikah masasına oturmuştu. Çiftin ikinci evlilik yıl dönümlerini kutlamaya bir hafta kala boşanma kararı aldığı ortaya çıkmıştı. Beykoz 1. Aile Mahkemesi'nde yapılan duruşma neticesinde Dalkılıç ile Boluğur anlaşmalı olarak yollarını ayırmıştı. O dönem bu boşanma haberi büyük ses getirmişti.

“ÜZÜLEREK NOKTALAMA KARARI ALDIK”

Dalkılıç, yaptığı açıklamada "Yıllardır büyük bir aşk yaşadığım değerli eşim Merve Boluğur'la uzun zamandır kurtarmaya çalıştığımız evliliğimizi üzülerek noktalama kararı aldık. Sevgi ve saygı çerçevesinde vermiş olduğumuz bu kararımız yüzünden yaşadığımız hassas dönemde, herkesin saygıyla yaklaşmasını önemle rica ediyoruz. Ayrılma sebebi olarak gösterilen negatif söylemlerin bu olayla hiçbir alakası yoktur, ayrılık kararımız her ilişkide yaşadığımız sorunların evlilik kurumumuza zarar vermeye başlaması sonucu ortaya çıkmıştır. Bana yaşattığı yüzlerce mutlu gün için minnetle teşekkür ederim..." ifadelerini kullanmıştı.

"MURAT'TAN SONRA KENDİNİ TOPARLAYAMADI"

Boşanma sonrasında Merve Boluğur'un psikolojik olarak zor günler geçirdiği ve bu nedenle de ekranlardan uzaklaştığı iddia edildi. Son dönemde açıklamaları ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da konuşulan oyuncu ile ilgili "Murat’tan sonra kendini toparlayamadı" ve "Bu kız delirdi" şeklinde yorumlar yapıldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları da Murat Dalkılıç'ı eleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler