Müge Anlı'da cinayet itirafı! "Kızımı sevgilim öldürdü"

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir 3 yaşındaki küçük Meryem'in şüpheli ölümü araştırılıyordu.

Müge Anlı'da cinayet itirafı! "Kızımı sevgilim öldürdü"

Bugün ise Müge Anlı canlı yayınında anne Melisa itiraf etti. Melisa, sevgilisi Recep'in Meryem'i öldürdüğünü söyledi ve korkunç detayları anlattı!

Müge Anlı'ya gelen TikTok'ta fenomen olan Doğukan Ünal, geçtiğimiz haftalarda Gaziantep'te yaşayan iki küçük kız kardeşten büyüğü Meryem Çiğdem Ünal'ın hayatını kaybettiğini söyleyerek kızınını ölümün araştırılmasını istedi. Küçük Meryem'in beyin kanamasından öldüğünü söyleyen anne Melisa'ya inanmayan baba Doğukan Ünal, kızını hastanede görmek istediğinde hastane yetkililerinin Meryem için "Sahipsiz bebek" olarak kaydedildiğini anlattı.
Baba Doğukan Ünal, doktorların, çocuğun hastaneye çok geç getirildiğini ve çok bekletildiğini, beyninde oksijenin bittiğini iddia etti.

Bu iddiaların ardından canlı yayına telefon ile katılan anne Melisa'nın kız arkadaşı, Melisa'nın çocuklara uyku ilacı içirdiğini ve çocuklara sürekli şiddet uyguladığını iddia etti. Melisa'nın sevgilisinin de çocukların altını değiştirdiğini belirtti.
Ayrıca, Melisa'nın arkadaşı sadece çocukların altını değiştirmediğini sevgilisinin çocukları yıkadığını ve Melisa'nın sevgilisine 'baba' dedirttiğini de ekledi.

Yayına bağlanan birçok görgü tanığı ise "Melisa'yı, Meryem'i döverken gördük." dedi. Bir gizli tanık ise "Büyüğe çok öfkeliydi. Küçüğü kucağına alıyordu büyüğü ceketinden sürükleye sürükleyerek götürüyordu. Çok kez büyüğe şiddet uygularken gördük." ifadeleriyle Melisa'nın Meryem'e öfkeli olduğunu anlattı.Melisa'nın sevgilisi Recep'in ailesi de çocuğa işkence yaptıklarını itiraf etti. Baba Mehmet Aldemir, "Benim vicdanım sızladı. 'Güm güm' sesler geliyordu. Sonra ambulans geldi, Meryem daha canlıydı o zaman. Son sözleri de Recep'e, 'Baba beni kurtar' oldu. Melisa, Meryem'i babasına benzediği için dövdüğünü söylerdi." dedi.Olay günü Meryem'in dövüldüğünü söyleyen Recep'in annesi de Recep'in  'Benim çocuğum, sen karışma' diyerek kızdığını söyledi.

Recep'in ailesinin bu itiraflarının ardından da Recep, annesi ve babası ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Meryem'in annesi Melisa için ise Almanya'da yakalama kararı çıkarılacak.

Bugün ise Almanya'da olan anne Melisa, küçük Meryem'i sevgilisi Recep Aldemir'in öldürdüğünü canlı yayında itiraf etti.Bu arada Recep de 3 yaşındaki Meryem'i annesinin öldürdüğünü söyledi.

Anne Melisa, 3 yaşındaki Meryem'i Recep'in elinde çıplak gördüğünü ve Recep'in de sadece iç çamaşırıyla olduğunu ekledi.

Yayın sırasında Recep Aldemir'in evine giden polisler Recep Aldemir'i evde bulamadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin