Muazzez Ersoy ve Kutsi Balıkesir'de sahne aldılar

Balıkesir'de bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Aromaterapi Festivali, Türk Sanat Müziğinin güçlü yorumcusu Muazzez Ersoy ve sanatçı Kutsi’nin sahne aldıkları konserle başladı.

Muazzez Ersoy ve Kutsi Balıkesir'de sahne aldılar

Balıkesir'de bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Aromaterapi Festivali, Türk Sanat Müziğinin güçlü yorumcusu Muazzez Ersoy ve sanatçı Kutsi’nin sahne aldıkları konserle başladı. Aynı sahneyi paylaşan ikili, Balıkesirlilere sanat dolu bir gece yaşattı.

Ören Plajı Konser Alanı'nda 25 bin müzikseveri katılımıyla düzenlenen etkinlikte, Muazzez Ersoy ve Kutsi konser verdi. Müzik keyfi Kutsi’nin sahnesiyle başladı. Sanatçı; ‘Sana Ne’, ‘İlan-ı Aşk’, ‘Kalbim’ gibi sevilen hitlerini art arda seslendirdi.

İlerleyen dakikalarda usta sanatçı Muazzez Ersoy’un sahne almasıyla coşku ikiye katlandı. Ersoy; 'Sevemedim Karagözlüm', 'Kader Diyemezsin', 'Bir Fincan Kahve Olsan', 'Kahverengi Gözlerin' gibi sevilen şarkılarını söyledi.

Üç saat boyunca sevenlerine müzik dolu bir gece yaşatan Muazzez Ersoy vee Kutsi’nin düetleri geceye damga vurdu. ‘Samanyolu’ ve ‘Doğum Günü’ parçalarını birlikte seslendiren ikili, alkış yağmuruna tutuldu.

muazzez-ersoy-ve-kutsi-balikesirde-sahne-aldilar.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler