Miss Turkey birincisi belli oldu! Dilara Korkmaz kimdir?

Miss Turkey yarışması düzenlendi ve Dilara Korkmaz Türkiye güzeli seçildi

Miss Turkey birincisi belli oldu! Dilara Korkmaz kimdir?

Miss Turkey 2021 yarışmasında 20 finalist birincilik için podyuma çıktı. Dün akşam gerçekleşen final gecesinde 14 numara ile yarışan Dilara Korkmaz, Türkiye'nin en güzel kızı seçildi. Türkiye'nin 2021 yılı tescilli güzeli seçilen 14 numaralı Dilara Korkmaz, üniversite eğitimine devam ediyor.

Miss Turkey 2021 yarışmasında Su Bige Korucu dördüncü, Şira Sahilli üçüncü, Cemrenaz Turhan ise ikinci seçildi.

DİLARA KORKMAZ KİMDİR?

DİLARA KORKMAZ KİMDİR?

Dilara Korkmaz 23 yaşında ve 1.77 boyunda. Miss Turkey 2021 birincisi seçilen Dilara Korkmaz, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Finans Yüksek Lisans Bölümü'nde 2. sınıf öğrencisi olarak eğitimini sürdürüyor.

Dilara Korkmaz, 2010 yılında 4. olan Dilay Korkmaz’ın kardeşi . Çin'de Miss İnternational yarışmasına katılan Dilay Korkmaz, 80 aday arasından ilk 15'e girmişti.

Instagram'da 21 binden fazla takipçisi bulunan Dilara Korkmaz, eğlenceli videolarının yanı sıra bikinili pozlarını ve günlük hayatından kareleri de hesabından paylaşıyor. 5 yıldır Kaan Murat Akpolat ile aşk yaşayan Korkmaz, mutlu karelerini de sık sık Instagram hesabından paylaşıyor.

dilara korkmaz

dilara korkmaz

ÜÇ GÜZEL BİR ARADA 
Üç Türkiye Güzeli Çağla Şıkel, Azra Akın ve Arzum Onan dün gece gerçekleşen Miss Turkey yarışması için bir araya geldi.

20 finalist arasından önce ilk 10 belirlendi, sonrasında ülkemizi yurt dışında temsil edecek Türkiye’nin en güzel üç kızı titizlikle seçildi.

Bu yıl önceki yıllardan farklı olarak 4 finalist vardı, Su Bige Korucu ise Miss Turkey Farmasi seçildi.

DİLARA KORKMAZ KİMDİR?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin