Mert Aydın’dan Merve Boluğur açıklaması! Barışmayı ilan etti

Evliliklerini 53 günde sonlandıran Merve Boluğur ve Mert Aydın yeniden bir araya geldi. Mert Aydın ilk kez konuştu.

Mert Aydın’dan Merve Boluğur açıklaması! Barışmayı ilan etti

Bir mekanda yemek yiyen çift çıkışta sarmaş dolaş görüntülendi.

Çıkan haberlerinin gündem olmasının ardından ilk kez konuşan Mert Aydın, "Gidişata bakacağız. Olursa olur, olmazsa da yapacak bir şey yok!" diyerek barışmayı ilan etti. Son dönemin en gündem isimlerinden Merve Boluğur ile Mert Aydın, hızlı başlayan evliliklerini aynı hızla noktalamıştı. Sadece 53 gün sonra boşanan güzel oyuncu ile DJ, ayrıldıktan sonra da yeniden beraber görüntülenmişti. Tekrar barışarak "Evlilik ve boşanmayı reklam oyununa çevirdiler" eleştirileri alan ikili, yorumlara kulak tıkadı. Merve Boluğur, Mert Aydın ile arkadaşça görüştüğünü dile getirirken genç DJ, konuyla ilgili ilk kez önceki akşam konuştu.

'İKİ KERE BULUŞTUK'

Oyuncu Saruhan Hünel'in sahibi olduğu Karaköy'deki bir mekanda DJ'lik yapan Mert Aydın, olay olan barışma süreciyle ilgili şunları söyledi: "Ben hızlı düşündüğümüz için pişman değilim. Kısmet böyleymiş. Hiçbir sorunumuz yok, Merve ile biz arkadaşız zaten. Merve ile boşandıktan sonra iki kez bir araya geldik; şimdilik gidişata bakacağız. Olursa olur, olmazsa da yapacak bir şey yok."

"SURVIVOR BENİM İÇİN OLDU SAYILIR"

Survivor'a katılacağı iddialarına da cevap veren Aydın, "Benim için oldu sayılır. Bugün yarın açıklarlar. Bu sene zeka oyunları çokmuş. Diğer parkur oyunları bana göre değil, çok zor biliyorum. Bunu da buradan size açıklayayım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler