Melisa Döngel sosyal medya hesabından makyajsız halini paylaştı!

Güzel oyuncu Melisa Döngel, sosyal medya hesabından makyajsız pozlarını yayınladı.

Melisa Döngel sosyal medya hesabından makyajsız halini paylaştı!

Güzel oyuncu Melisa Döngel, sosyal medya hesabından makyajsız pozlarını yayınladı. Özel hayatı ile gündemden düşmeyen Melisa Döngel'in doğal hali büyük beğeni topladı.

Ünlü rapçi Sefo ile ilişkisini kısa bir süre önce noktalamasının ardından Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın ile adı aşk dedikodularına karışan Melisa Döngel, ekranların aranılan yüzlerinden oldu. Başarılı kariyerinin yanı sıra Melisa Döngel, güzelliğiyle de herkesi kedine hayran bırakıyor.

Döngel, sosyal medya hesabından makyajsız doğal hallerini "Estetiğe hayır" notuyla takipçilerinin beğenisine sundu. Sosyal medya kullanıcıları "Herkes senin gibi doğal güzellik sahibi değil Sen çok şanslısın" ve "Her halinle güzelsin" gibi yorumlarda bulundu.

melisa-dongel-sosyal-medya-hesabindan-makyajsiz-halini-paylasti.jpg

ESTETİKLERİNİ AÇIKLAMIŞTI

Döngel, geçtiğimiz günlerde estetiklerini şu sözlerle açıklamıştı: "Tamam estetiklerimi açıklayayım o zaman. 'Estetik' de denmez buna. Çenem dolgum var, yanak dolgum var, dudak dolgum var. Biraz da botoks. Ben benlikten çıkmışım aslında. Yapılan işlemleri söyleyeceğim tabii. Herkes kendiyle barışık olmalı bence... En çok gülüşümü seviyorlar, gözlerimi seviyorlar. 'Egoist bir cevap olacak belki ama sevmediğim bir yerim yok. Kendimle barışık bir insanım, kendimi de seviyorum. Sevmediğim bir çenem varmış, elmacık kemiğim varmış. Onları da doldurmuşum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler