Melisa Aslı Pamuk ile Yusuf Yazıcı arasında yeni bir aşk mı doğuyor?

Oğuzhan Özyakup ile olan ilişkisini noktalayan Melisa Aslı Pamuk, bu kez de Oğuzhan'ın milli takımdan yakın arkadaşı Yusuf Yazıcı ile birlikte mi?

Melisa Aslı Pamuk ile Yusuf Yazıcı arasında yeni bir aşk mı doğuyor?

Bir zamanlar Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu olan Oğuzhan Özyakup ile aşk yaşayan güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk, yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Oğuzhan Özyakup ile olan ilişkisini noktalayan Melisa Aslı Pamuk, bu kez de Oğuzhan'ın milli takımdan yakın arkadaşı Yusuf Yazıcı ile Çeşme'de yemek yerken görüntülendi.

Oğuzhan Özyakup ile olan ilişkisini noktalayan Melisa Aslı Pamuk, bu kez de Oğuzhan'ın milli takımdan yakın dostu Yusuf Yazıcı ile aşk dedikodularına adını yazdırmayı başardı.

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı'nın bu sürpriz görüntüleri, magazin dünyasında adeta bir deprem etkisi yarattı. İkilinin görüntüleri magazin basınına bomba gibi düştü.

Yeni bir aşka yelken açan ikiliden henüz bu ilişki hakkında doğrulama gelmedi. Melisa Aslı Pamuk daha önce Yusuf Yazıcı'nın milli takımdan arkadaşı olan Oğuzhan Özyakup ile birlikteydi.

Melisa Aslı Pamuk ile Oğuzhan Özyakup evliliğin kıyısından dönmüşlerdi. Bakalım Yusuf Yazıcı ile Melisa Aslı Pamuk'un aşkı uzun soluklu mu olacak birlikte göreceğiz!

melisa-asli-pamuk-ile-yusuf-yazici-arasinda-yeni-bir-ask-mi-doguyor.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin