MasterChef Türkiye All Star'da ana kadro belli oluyor

MasterChef Türkiye All Star'ın ana kadro yarışmacıları belli olmaya başladı.

MasterChef Türkiye All Star'da ana kadro belli oluyor

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye All Star'ın ana kadro yarışmacıları belli olmaya başladı. İlk grupta yer alan yarışmacılardan Güzide ve Suna'nın ardından Eda da ana kadroya girdi.

Jüri kadrosunda Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve konuk olarak Yılmaz Öztürk'ün yer aldığı MasterChef All Star'da ana kadro heyecanı yaşanmaya devam ediyor. İki aşamalı oyunda başarılı olarak kadroya giren 3. isim de belli oldu.

EDA KADROYA GİRDİ
Birbirinden iddialı yarışmacıların mücadele ettiği yarışmanın 3. bölümünde konuk şef Yılmaz Öztürk'ün "Akdeniz Tabağı" isimli yemeğini yaptılar. İlk turda başarılı olan Kıvanç, Rıfat, Faruk Batuhan, Hakan ve Eda ikinci tura kalarak yaratıcılık oyunu oynadı. Gecenin sonunda şeflerin kararıyla ana kadroya giren 3. yarışmacı Eda oldu.

Yarışmada ana kadroya giren ilk isim Güzide, ikinci isim de Suna olmuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler