Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı? MasterChef dün akşam kazanan kim oldu?

Tv8 ekranlarının sevilen programı Masterchef 10 Kasım akşamı yine izleyiciyle buluştu.

Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı? MasterChef dün akşam kazanan kim oldu?

10 Kasım tarihinde ekrana gelen yeni bölümünde takım dokunulmazlık oyunu ve bireysel dokunulmazlık oynandı. Masterchef izleyicileri ise Masterchef hangi takım kazandı? sorusuna yanıt aradı.

Peki, Masterchef dün akşam hangi takım kazandı?

10 Kasım akşamında ekranlara gelen Masterchef yeni bölümü heyecanla takip edildi. Dün akşam Hindi ile yaratıcı tabak çıkarmaya çalışan yarışmacılardan bir tanesi dokunulmazlığı kazandı.

MASTERCHEF DÜN AKŞAM HANGİ TAKIM KAZANDI?
MasterChef yarışmasında haftanın ikinci takım oyunu gerçekleşti. Günün dokunulmazlık oyununu kazanan "kırmızı takım" oldu. Dokunulmazlık oyununu kazanan Metin, ilk eleme adayı olarak Görkem'in ismini söyledi.

MAVİ TAKIM : Fatma Nur, Metin, Gamze, Görkem, Tolga ve Burak Kaya

KIRMIZI TAKIM: Ayaz, Büşra, Yağız, Kıvanç, Barış ve Burak R.

MasterChef Türkiye son bölümde takım oyununu kaybeden mavi takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık oyununda kıran kırana bir mücadele sergiledi.

Bireysel dokunulmazlık oyununda verilen kuşkonmaz ana ürünüyle en yaratıcı tabağı çıkaran yarışmacı dokunulmazlığın sahibi oldu. Gecenin hem en başarılı tabağını yaparak kaşık alan hem de dokunulmazlığı kazanan yarışmacı Metin oldu.

masterchef-dokunulmazligi-kim-kazandi.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin