Lopez, giydiği kıyafetle herkesi şaşkına uğrattı!

Antalya'nın kasıp kavuran sıcağına rağmen ünlü şarkıcının giydiği kalın uzun hırka şaşırttı

Lopez, giydiği kıyafetle herkesi şaşkına uğrattı!

ABD'li ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, önceki akşam Belek'te verdiği konserin sonrasında dün Antalya'dan ayrıldı. Lopez'in yolculuk için tercih ettiği kombin ise görenleri terletti.

TÜRKİYE'DEN AYRILMAK İSTEMEDİ

Jennifer Lopez, "Yoğun programım nedeniyle ayrılmak zorundayım. Yoksa burada birkaç gün kalıp oğlum ve kızımla tatil yapmak istiyordum. Otel çok güzel. Ancak konser programım yoğun olduğu için gitmek zorundayım" dedi.

KIYAFETİYLE HERKESİ ŞAŞIRTTI

Jennifer Lopez daha sonra kızı Emme Anthony ve oğlu Max Munis'le kendisine tahsis edilen VIP araçla, polis eskortu ve korumaları eşliğinde Antalya Havalimanı'na geldi. Minibüsten önce oğlu Max Munis, ardından kızı Emme indi. Ardından araçtan inen Lopez'in kalın hırka giymesi dikkati çekti. Lopez ve çocukları daha sonra, CIP salonundan geçerek özel uçakla konser için Mısır'a uçtu.

ÇOCUKLARIYLA EĞLENDİ

Antalya'da 2 gece konaklayan Jennifer Lopez, kentten ayrılmadan önce otelde çocuklarıyla yemek yedi, dalga havuzunda yüzerek eğlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler