Kuruçeşme Açıkhava konserleri'nde dün akşam sahne sırası Serdar Ortaç'ındı

Kuruçeşme Açıkhava sahnesine Serdar Ortaç akını, etkinlikler ve sahne şovlarının sergilendiği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde sahne sırası dün akşam Serdar Ortaç’ındı.

Kuruçeşme Açıkhava konserleri'nde dün akşam sahne sırası Serdar Ortaç'ındı

Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen; Boğaz’ın eşsiz manzarasında, yazın doyasıya eğlenerek yaşanan konserler, etkinlikler ve sahne şovlarının sergilendiği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde sahne sırası dün akşam Serdar Ortaç’ındı.

Boğaz’ın eşsiz manzarasında, yazın doyasıya eğlenerek yaşanan konserler, etkinlikler ve sahne şovlarının sergilendiği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde sahne sırası önceki akşam Serdar Ortaç’ındı.

4. kez Kuruçeşme Sahnesini tıklım tıklım dolduran ünlü popçu, renkli sahne şovuyla unutulmaz bir konsere daha imzasını attı.

kurucesme-acikhava-konserlerinde-dun-aksam-sahne-sirasi-serdar-ortacindi.jpg

Biletleri bir kez daha sold-out yapan Ortaç, enerjisi ve sahne şovuyla kendine bir kez daha hayran bıraktı.

Serdar Ortaç, Kuruçeşme Açıkhava’daki konserine “Mesafe” şarkısıyla çıktı. Ünlü sanatçı en sevilen şarkılarıyla hayranlarına unutamayacakları bir konser yaşattı.

‘Karabiberim’, ‘Beni Unut’, ‘Sana Değmez’, ‘Gamzelim’ gibi birçok hit şarkısını seslendiren Ortaç, konser boyunca hayranlarını hem şarkılarıyla eğlendirdi hem de yaptığı samimi sohbetiyle güldürdü.

Yüzlerce dinleyicisinin sesini şarkılarıyla bir araya getiren Serdar Ortaç, mikrofonu ara ara hayranlarına da uzattı.

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan Türk Pop Müziğinin başarılı ismi yoğun istek üzerine 11 Temmuz’da Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde bir kez daha sevenleriyle bir araya gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler