Kübra ve Atılay’a mutluluklar

Atılay Çalış ve Kübra Aslı Akyazı dünyaevine girdi

Kübra ve Atılay’a mutluluklar

Emekli öğretmen, Niğmet Akyazı ve Rahmetli Neşat Akyazı’nın  güzeller güzeli kızı Kübra Aslı ile emekli öğretmen Asiye Çalış ve Mustafa Çalış’ın yakışıklı oğlu Atılay, gerçekleştirilen muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdi. 
 
Yoğun katılımın yaşandığı düğün töreninde genç çiftin akrabaları ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Gecenin sonunda Akyazı ve Çalış aileleri kendilerini yalnız bırakmayan tüm akraba ve dostlarına teşekkür ettiler.
 
Gelinin aynı zamanda ikiz kardeşi olan ÇORUH EDAŞ bağlantı ve Ölçüm Hizmetleri Grup Yöneticisi Erhan Kemal Akyazı da kardeşi Kübra’nın mutluluğuna ortak oldu. 

Gelinin diğer ağabeyi Medical Park idarecilerinden Alptekin Akyazı'nın da arkadaşları Medical ailesi de genç çiftle birlikte pistte yerini aldı horon tepti. Ayrıca Medical Park Genel Müdürü Abdullah Cantürk, Genel Müdür yardımcısı Tuğba Altın hediyesini taktı mutluluklar diledi.


Düğünde genç çiftin arkadaşları, ‘ikizleri düğün ayırdı’ esprileri yapması da eğlenceli anlar yaşattı.
Kübra ve Atılay’a mutluluklar
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin