Kova Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Kova Burcu

Yeni yıl yaklaşınca burçları takip edenler gelecek yılda kendilerini nelerin beklediği konusunda araştırmalar yapıyor. Oğlak Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Kova Burcu ve tüm detaylar…

Kova Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Kova Burcu

2024 yılına sayılı günler kala Astrolojiye merak duyanlar burçlarını yeni yılda neler beklediğini merak ediyor. Kova Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Kova Burcu ile ilgili bütün ayrıntılar bu sayfada.

kova-burcunu-2024te-neler-bekliyor-2024-kova-burcu.webp

Haber61 Köşe yazarı Astrolog Banu Boz, yeni yılda Kova Burçlarını nelerin beklediğini kaleme aldı.

Astrolog Banu Boz, Kova Burcu ile ilgili şunları söyledi;

2023/11/25/astrolog-banu-boz-001.webp

Evrensel bilginin yeryüzüne akmasını ve yayılmasını temsil eden Kova ya da testi sembolü ile adına yakışır Kova burçları, siz her zaman dikkat çeken, aykırı bulunan ve yadırganan bir kimliğe sahipsiniz. Neden mi? Çünkü, geniş görüş alanınızla, farklı açılımlarınızla ve üst fikirlerinizle her zaman sıra dışısınız da ondan. Siz ekiplerin doğal liderisiniz. Doğuştan gelen yeteneklerinizle sanki çağlar ötesini deneyimlemiş ve bilgilerle donanmışsınız. Siz; çalışmalı, okumalı ve üretmelisiniz. Yakınınızda olanlar sizden uslu uslu oturmayı beklememeli. Kovalar seyahat etmeli, araştırmalı ve bilgilerini aktarmalılar. Maalesef Kova evlilik burcu değildir. Onlar kısıtlanmaya gelemedikleri için evlilikle gelen sorumlulukları angarya olarak görürler. Kova burcu kadını ev işlerinden, Kova erkeği de aynı düzende ilerleyen rutin tempodan sıkılır.

20-30 Ocak doğumlu Kovaların iletişim ve yazarlık yetenekleri etkindir. İyi bir hatip ve iyi bir öğretmen olurlar. Bilgileri ve donanımları doğuştan gelir. Bu durum da onların çok konuşmalarına neden olur. Yadırgansa da onlar fikirlerini söylemekten çekinmezler. Haritalarında Satürn, hava ya da toprak gurubu burçların birindeyse iyi bir öğretmen, iyi bir yazar ve akademisyen olurlar.

31 Ocak 9 Şubat arası doğan Kova burçları, tam bir diplomattır. İdareci, işini bilen ve sorunları dengeleyen kimliğe sahiptir. İyi bir politikacı, oyuncu ve siyasi lider olabilme potansiyelleri vardır. Tam bir ekip lideri, iyi bir danışman, iyi bir hekim ve psikolog olurlar. Yaratıcı yönleri ile sanat anlayışı yüksektir. Satürn’ leri ateş ve su gurubu burçlarından birindeyse yaptıkları işte ilerler ve dünya çapında tanınırlar.

10 Şubat 19 Şubat arası doğan Kovalar, ekip ve proje insanıdır. Orijinal fikirleri vardır. Sanatsal içerikler, çizim ve güçlü ön görüleri ile icat yaparlar. Eşya ya da toprağa form verme kabiliyetleri yüksektir. Satürn’ leri toprak gurubu burçların birindeyse fikirlerini çok rahat gerçekleştirirler.
Kişisel haritanızda Kova burcu hangi evinizi yönetiyorsa orası sizin geleceğe açılan kapınız ve dahilik kanalınızdır.

2024 ve KOVA BURÇLARI

Kovalar; 2020 ile hayat şartlarınız önemli değişim sürecine girdi. Yeni sorumluluklar aldınız. Bazı Kovalar yer değişimi yaşadılar. Oldukça zorlayıcı zamanın içinden geçtiniz. Kova burçları, bu yıl aşk ve birliktelik size iyi gelecek. Şubat ayı içinde yolculuk yapabilirsiniz. Mücadele gerektiren oluşumlar ocak ayı ile yönetim ve bürokratik konular üzerinden ilerliyor. 13 Şubat 24 Mart arası Mars sizi harekete geçiyor. Size bol bereket getirecek ve yükseltecek olan zamanı iyi değerlendirmeye almalısınız. Yükselen Kovalar, maddi kaynaklarınızla ilişkili yeni temeller atma dönemindesiniz. Önümüzdeki üç yıl finansal kaynaklarınız değişiyor ve yeni temeller oluşuyor. Şubat ayında gerçekleşecek olan yeni ay ile kişisel konumunuzu ilgilendiren gelişmelere yeni takip süreci geliyor. Nisan ayına kadar Kova ve yükselen Kovalar kişisel konumlarını değiştirmek ve düzenlemek adına önemli zamanlardan geçiyorsunuz. Bu yıl psikolojik olarak değişim yaşayacağınız koşullar içindesiniz. Ağustos ile emek vererek ilerleyen işleriniz tamamlanıyor. Bağlantı kuracağınız ortaklı işleriniz yine ağustos ayı ile netlik kazanıyor. Ortaklıklarınızda daha temkinli ilerliyorsunuz. 2024 yılının Merkür retroları, girişim yapmış olduğunuz işlerinizde toparlama süreci oluşturuyor. Proje ve gelecek belirleyen ortaklı anlaşmalarınızda haklarınızı düzenliyorsunuz. Bu yıl kişisel konumunuzu var etmek için girişim ve mücadele içindesiniz.

Kova burçları, siz Zodyak’ın geleceği, dâhileri ve en akıllı delilerisiniz. Siz iyi bir ekip insanı ve ileri çağlardan ışınlanmış bilgi dolu kişilersiniz. Yeni yıl size ihtiyacınız olan şeyleri getirsin.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler