Kıvanç Tatlıtuğ'un eline yaptırdığı dövmenin sırrı çözüldü! Hem eşinin hem kayınvalidesinin gönlünü fethetmiş

Kıvanç Tatlıtuğ geçtiğimiz günlerde Etiler'de görüntülenmiş, yeni dövmeleri dikkat çekmişti.

Kıvanç Tatlıtuğ'un eline yaptırdığı dövmenin sırrı çözüldü! Hem eşinin hem kayınvalidesinin gönlünü fethetmiş

Baba olduktan sonra vücuduna oğlunun ayak izini ve bir gül motifli dövme yaptıran oyuncu "Bir anlamı var, anlamı bende kalsın" diyen Tatlıtuğ'un yaptırdığı gül dövmesinin sırrı çözüldü..

Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz günlerde yeni dövmesiyle dikkat çekmişti. Yakışıklı oyuncunun, "Bir anlamı var, anlamı bende kalsın" dediği dövmesinin sırrı çözüldü..

kivanc-tatlitugun-eline-yaptirdigi-dovmenin-sirri-cozuldu-hem-esinin-hem-kayinvalidesinin-gonlunu-fethetmis.jpeg

Gazeteci Arif Hür, ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un eline yaptırdığı gül dövmesinin sırrını açıkladığı yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Başarılı oyunculuk kariyeri ve örnek aile yaşantısıyla gıptayla bakılan isimlerin başında gelen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, bu kez dövmeleriyle gündemde..

kivanc-tatlitugun-eline-yaptirdigi-dovmenin-sirri-cozuldu-hem-esinin-hem-kayinvalidesinin-gonlunu-fethetmis-001.jpg

Geçmiş yıllarda yaptırdığı, 'Beni sadece Allah yargılayabilir' ve renkli ejderha dövmesiyle dikkat çeken Tatlıtuğ, son olarak oğlu Kurt Efe'nin dövmesini ve bir de gül dövmesi yaptırmıştı..

Edindiğim bilgiye göre; Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer'in çiçek çeşitleri arasında en çok gülü sevdiği için eline kazıtmış..

Ayrıca Başak Dizer'in annesinin adı da Gül. Anlayacağınız, Kıvanç Tatıtuğ sağ eline yaptırdığı ufak bir gül dövmesiyle hem eşinin hem de kayınvalidesinin gönlünü fethetmiş."

Başak Dizer'den Anneler Günü'ne özel bir paylaşım gelmiş, annesi Gül Dizer ile eşi Kıvanç Tatlıtuğ'un karesini paylaşarak "Sarışınlarım benim" demişti.

kivanc-tatlitugun-eline-yaptirdigi-dovmenin-sirri-cozuldu-hem-esinin-hem-kayinvalidesinin-gonlunu-fethetmis-002.jpg

Başak Dizer'in annesi ile benzerliği ise herkesi şaşırtmıştı. İşte Başak Dizer başta olmak üzere sizin için derlediğimiz ünlü isimlerin anneleri….

Başak Dizer'in annesi Gül Dizer.

Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi Nurten Tatlıtuğ.

kivanc-tatlitugun-eline-yaptirdigi-dovmenin-sirri-cozuldu-hem-esinin-hem-kayinvalidesinin-gonlunu-fethetmis.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin