Kıvanç Tatlıtuğ o markanın yeni reklam yüzü oldu!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, e-ticaret markasının yeni reklam yüzü oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ o markanın yeni reklam yüzü oldu!

Hepsiburada'nın yeni marka yüzü olarak başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ seçildi. Tatlıtuğ'un güven markası olan Hepsiburada'nın değerleriyle örtüşen duruşu ve samimi algısı, müşterileriyle olan bağıyla bütünleşecek. Ayrıca Tatlıtuğ, Hepsiburada'nın üstün hizmet anlayışı ve yenilikçi servisleri üzerine olan çalışmalarında da müşterilere destek olacak.

Hepsiburada'nın yeni marka yüzü başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ oldu.

kivanc-tatlitug-hepsiburadanin-yeni-marka-yuzu-oldu.jpg

Hepsiburada'dan yapılan açıklamaya göre, iş birliği kapsamında, Tatlıtuğ'un "güven markası" olan Hepsiburada'nın değerleriyle örtüşen duruşu ve samimi algısı, Hepsiburada'nın müşterileriyle olan bağıyla bütünleşecek.

Tatlıtuğ, Hepsiburada'nın üstün hizmet anlayışı ve yenilikçi servisleri üzerine olan çalışmalarında da müşterilerine verdiği "Hepsiburada Sözü"nün destekçisi olacak. Çekilecek reklam filmleriyle çok yakında Tatlıtuğ ve Hepsiburada, Türkiye'ye "Hepsiburada Sözü" verecekler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler