Kısmetse olur'un yeni yarışmacısı rotinda kimdir?

Kısmetse Olur Rotinda kimdir? sorusu programın takipçileri tarafından sorgulanmaya başladı. İzleyiciler, Rotinda kimdir, nereli? sorusuna yanıt arıyor.

Kısmetse olur'un yeni yarışmacısı rotinda kimdir?

Öykü Serter'in sunumuyla ekranlara gelen Kısmetse Olur'da elenen ya da diskalifiye olan yarışmacıların yerine yeni kişiler geliyor. 5 yıl aradan sonra yeni ismiyle ekranlara dönen program erkek ve gelin adaylarıyla dikkat çekiyor. Kısmetse Olur'un yeni gelin adayı Rotinda ise Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'e benzetildi. İşte, yeni yarışmacı hakkında merak edilenler...

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programı, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle bir süre araya girmişti.Öykü Serter'in sunumuyla ekranlara yeniden dönen program, haftanın 6 günü yayınlanıyor. Elenen yarışmacıların yerine yeni yarışmacılar geliyor. Bunlardan en dikkat çekeni ise Rotinda oldu. Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'e benztilen Rotinda, güzelliğiyle dikkat çekmeyi başardı.

kismetse-olurun-yeni-yarismacisi-rotinda-kimdir.jpg

KISMETSE OLUR ROTİNDA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?
Diyarbakırlı olan Rotinda, 18 yaşında. 1.72 boyunda olan Rotinda, güzellik uzmanı. Annesinin izinden gittiğini söyleyen Rotinda, güzellik uzmanı için sertifikalar aldığını açıkladı.

Sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanan Rotinda, 16 bin takipçiye sahiptir. Kısa sürede sosyal medyada dikkat çeken Rotinda, kısa sürede binlerce beğeni aldı. Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken yeni gelin adayı Rotinda, Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil'e benzerliğiyle sosyal medyada gündem oldu.

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI
Gelin adayları: Şeydanur, Simge, Buse, Yaren, Cansel, Elif, Rotinda ve Ayşenur.

Damat adayları: Çağrı, Bilek, Sedat, Erhan, Ozan, Batuhan ve Oğulcan.

Bazı sosyal medya kullanıcıları yarışmacı için 'Yasmin Erbil'in aynısı' , 'İkiz misiniz' gibi yorumlarda bulundu.

KISMETSE OLUR HANGİ KANALDA VE SAAT KAÇTA YAYINLANIYOR?
Kısmetse Olur haftanın 6 günü YouTube'da yayınlanıyor. Kısmetse olur Pazar günleri hariç her gün izleyicilerle buluşuyor. Kısmetse Olur yeni bölümleri her gün saat 18.30'da yayınlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler