Kısmetse Olur yarışmacıları kimler? 2022 Kısmetse Olur yarışmacıları

Final yaptığı dönemden beri sosyal medyada etkileşimi devam eden Kısmetse Olur yarışması, 'Kısmetse Olur: Aşkın Gücü' adıyla ekranlara geri döndü.

Kısmetse Olur yarışmacıları kimler? 2022 Kısmetse Olur yarışmacıları

İlk bölümüyle 12 Aralık'ta yayınlanan yarışma, büyük bir kitle tarafından ilgiyle takip edilmeye başlandı. Peki Kısmetse Olur yarışmacıları kimdir? Kısmetse Olur gelin ve damat adaylarının isimleri ne? İşte detaylar...

2015-2017 yıllarına damga vuran Kısmetse Olur yarışması, 'Kısmetse Olur: Aşkın Gücü' adıyla ekranlara geri döndü. İlk sezonda entrika, aşk olaylarıyla ekranlarda olan Kısmetse Olur yarışması yeni sezonuyla geldi. Kısmetse Olur'un yeni yarışmacıları da oldukça dikkat çekti. Peki Kısmetse Olur yarışmacıları kimdir? Kısmetse Olur gelin ve damat adaylarının isimleri ne? İşte detaylar...

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI
Kısmetse Olur: Aşkın Gücü, YouTube ekranlarında yayınlanacak. 9 gelin 9 damat adayının olduğu programı Öykü Serter sunacak. Kısmetse Olur programının ilk bölümü 12 Aralık Pazartesi saat 18.30'da ekranlara geldi.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programında Yeliz, Yaren, Şeydanur, Simge, Aybüke, Cansel, Tuğçe ve Ayşenur gelin adayı oldu.

Damat adayları ise Serdar, Erhan, Bilek, Sedat, Erol, Zeyd, Kaan ve Oğulcan oldu.

kismetse-olur-yarismacilari-kimler-2022-kismetse-olur-yarismacilari.jpg

ZEYD GÜMÜŞTUTAN
Zeyd Gümüştutan, Kısmetse Olur'un yeni sezonunda yer alacak. 1990 İstanbul doğumlu damat adayı Göz6 programına da katılmıştı. Berna Keklikler ile aşk yaşamıştı.

kismetse-olur-yarismacilari-kimler-2022-kismetse-olur-yarismacilari-001.jpg

AYBÜKE ÇANGAL
25 Ekim 2001 doğumlu Aybüke Çangal TikTok fenomenidir. Boynuna 'Çakal' dövmesi yaptırmasıyla tanınıyor.

kismetse-olur-yarismacilari-kimler-2022-kismetse-olur-yarismacilari-002.jpg

YAREN DAĞ
Kısmetse Olur gelin adayı Yaren, "Küçük yaşlardan beri çalıştığım için artık çalışmak istemiyorum. Ya patron eşi ya da patron olmak istiyorum" dedi.

kismetse-olur-yarismacilari-kimler-2022-kismetse-olur-yarismacilari-003.jpg

CANSEL
Yeni sezon yarışmacılardan Cansel, "Ben zaten bu tektaşı kendime alabiliyorum. Önemli olan bunu bana takabilecek bir erkek." diye konuştu.

kismetse-olur-yarismacilari-kimler-2022-kismetse-olur-yarismacilari-004.jpg

ERHAN SAFFAR
Kısmetse Olur evinin damat adayı olan Erhan Saffar 1990 doğumludur. Asıl mesleği pırlantacılık olan Erhan Saffar, modellik yapmaktadır. En İyi Benim ve Doya Doya Moda programlarına katılmasıyla tanınmaktadır.

kismetse-olur-yarismacilari-kimler-2022-kismetse-olur-yarismacilari-005.jpg

TOLGA
İzmitli 26 yaşındaki Tolga 019 Türkiye birincisi seçilmiştir. Lisanslı basketbol oyuncusudur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin