Kısmetse Olur Oğulcan ve Cansel'i eleştirenlere kapak gibi yanıt!

Yeniden başlayan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının ilk çiftlerinden Oğulcan ve Cansel'in barbi ve ken tişörtleri olay oldu!

Kısmetse Olur Oğulcan ve Cansel'i eleştirenlere kapak gibi yanıt!

Favori gözüyle bakılan ve evleneceği kesin görülen çiftimizin oldukça büyük bir hayran kitlesi bulunuyor. Özellikle de ikilinin arasındaki 'hanımcı/hanım köylü' muhabbeti evin en büyük eğlence kaynağı. Duyduğumuza göre heyecan ve aşk dolu ilişkilerini tüm hızıyla yaşamaya devam eden ikilinin ailesi de hem ilişkilerine hem de evliliklerine onay veriyormuş.

Evlilik yolunda emin adımlarla ilerleyen çiftimiz, şimdi 'Barbie ve Ken' tişörtleriyle gündeme bomba gibi düştü.

Cansel'in Barbie bebeklerine olan düşkünlüğü ve kendisini Barbie'ye benzetmesinin ardından Oğulcan'ın da ona katıldığını gördük. Özellikle de Margot Robbie ve Ryan Gosling'in başrolünde yer aldığı Barbie filminin ardından bir akım haline dönüşen 'Barbie ve Ken' akımına Cansel ve Oğulcan ikilisi de katıldı. Bölümün yayınlanmasının ardından Oğulcan, bu tişörtü giydiği için deyim yerindeyse sosyal medyada linçlendi...

Fakat verdiği cevapla hem bizim hem de Cansel'in gönlünü kazanmış gibi duruyor...

Kısmetse Olur Oğulcan ve Cansel'i eleştirenlere kapak gibi yanıt!

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler