Kırmızı ışıklarda dehşeti yaşadı!

Arabada tek başınayken kağıt mendil satıcısı bir çocuk tarafından tacize uğrayan güzel oyuncu durumu sosyal medyadan paylaştı.

Kırmızı ışıklarda dehşeti yaşadı!

Beşiktaş'ta kırmızı ışıklara yakalanan Pelin Akil, dehşeti yaşadı. herkesi sağduyulu ve sakin olmaya davet etti.

ATV'nin başarılı dizisi "Ben Bu Cihana Sığmazam"ın başrol oyuncularından Pelin Akil, geçtiğimiz gün trafikte kabus dolu anlar yaşadı.

kirmizi-isiklarda-dehseti-yasadi.jpg

Kendi kullandığı araçta tek başına olan güzel oyuncu, ikiz kızlarını okullarından almak için Beşiktaş civarındaydı.Pelin Akil, Vodafone Park önündeki kırmızı ışıkta durduğu sırada bir anda kağıt mendil satıcısı küçük bir çocuk küfürler ederek aracının camını yumruklamaya başladı.Aracın içinde yalnız olduğu için büyük bir korkuya kapılan Akil, çocuğa "Şimdi polisi arıyorum" diye seslendi. Ancak aldığı yanıt, "Ararsan ara!" oldu.

kirmizi-isiklarda-dehseti-yasadi-001.jpg

BALE YERİNE KARATE
Duyduğu küfürler karşısında oldukça morali bozulan ünlü oyuncu, yeşil ışığın yanmasıyla hemen gaza bastı. Yaşadığı korkuyu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Pelin Akil, şunları söyledi: "Küçücük bir çocuğun ettiği küfürleri ve saldırgan tavırları karşısında güne korkunç başladım. Bu yaşadığımdan sonra minik kızlarıma jimnastik ve bale yerine yakın dövüş sporları konusunda eğitim aldırmayı planlıyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin