Keloğlan'ın Fatma'sı yıllardır ekrandaymış!

Son olarak "Keloğlan Aramızda" filminin masum bakışlarıyla içimizi ısıtan güzeller güzeli oyuncusu Fatma'yla ilgili bir gerçek ortaya çıktı.

Keloğlan'ın Fatma'sı yıllardır ekrandaymış!

Kınalı Kar, Aşk-ı Memnu, Çiçek Taksi ve Çocuklar Duymasın gibi ünlü dizilerde rol alan Keloğlan'ın Fatma'sı bakın hangi ünlü oyuncuymuş? Ekranlarda bir dönem boy gösteren isimlerin son halleri merak ediliyor, sosyal medyada araştırılıyor. Özellikle Yeşilçam filmlerinde rol alan oyuncuların şimdilerde neler yaptıkları ve son halleri hayranlarının ilgisini çekiyor.

Son olarak "Keloğlan Aramızda" filminin masum bakışlarıyla içimizi ısıtan güzeller güzeli oyuncusu Fatma'yla ilgili bir gerçek ortaya çıktı. Keloğlan'ın Fatma'sının, "Aşk-ı Memnu"nun çok ünlü oyuncusu olduğunu öğrenenler şoke oldu! Yeşilçam'ın güzel oyuncusu meğer yıllardır gözümüzün önündeymiş.

keloglanin-fatmasi-yillardir-ekrandaymis.jpg

Ekranlarda bir dönem boy gösteren isimlerin son halleri merak ediliyor, sosyal medyada araştırılıyor. Özellikle Yeşilçam filmlerinde rol alan oyuncuların şimdilerde neler yaptıkları ve son halleri hayranlarının ilgisini çekiyor. Son olarak "Keloğlan Aramızda" filminin masum bakışlarıyla içimizi ısıtan güzeller güzeli oyuncusu Fatma'yla ilgili bir gerçek ortaya çıktı.

keloglanin-fatmasi-yillardir-ekrandaymis-001.jpg

"Keloğlan Aramızda" filminin masum bakışlı güzeli Fatma meğer yıllardır izlediğimiz sevilen oyuncuymuş.

keloglanin-fatmasi-yillardir-ekrandaymis-002.jpg

Yeşilçam'ın efsanevi eseri Keloğlan filmi yeniden gündeme geldi. Başrolünü Rüştü Asyalı'nın üstlendiği Keloğlan'ın güzeller güzeli Fatma'sını görenler şok oluyor.

Keloğlan'ın Fatma'sının, "Aşk-ı Memnu"nun çok ünlü oyuncusu olduğunu öğrenenler şoke oldu! Yeşilçam'ın güzel oyuncusu meğer yıllardır gözümüzün önündeymiş.

Kınalı Kar, Aşk-ı Memnu, Çiçek Taksi ve Çocuklar Duymasın gibi ünlü dizilerde rol alan Keloğlan'ın Fatma'sı bakın hangi ünlü oyuncuymuş?

keloglanin-fatmasi-yillardir-ekrandaymis-003.jpg

Yeşilçam'ın efsane yapımlarından olan Keloğlan'da Fatma karakterini canlandıran ünlü oyuncu Fatma Karanfil'in son halini görenler şok oluyor. Güzelliğiyle herkesi büyüleyen usta oyuncunun yıllar içerisindeki değişimi gündeme bomba gibi düştü.

keloglanin-fatmasi-yillardir-ekrandaymis-004.jpg

MEĞER BİRÇOK ÜNLÜ DİZİDE ROL ALMIŞ

Fatma Karanfil'in aslında birçok dizide rol aldığı öğrenildi. Usta oyuncunun Türk televizyon tarihine damga vuran Aşk-ı Memnu, Çocuklar Duymasın ve Çiçek Taksi gibi yapımlarda rol aldığı öğrenildi.

"HALA ÇOK GÜZEL"

71 yaşındaki Karanfil'in son halini görenler, "Bence hiçbir şey kaybetmemiş, hala çok güzel" yorumlarında bulunuyor.

keloglanin-fatmasi-yillardir-ekrandaymis-005.jpg

Fatma Karanfil, 3 Şubat 1952 yılında Eşkişehir'de doğdu. 1968'de Ses Dergisi yarışmasında kazandığı üçüncülükle sinemaya başladı.

1975'te Ali Kocatepe ile evlenip daha sonra ayrılan sanatçı; 1976 - 1980 yılları arasında seks filmleri furyası döneminde Londra'ya tekstil eğitimi almaya gitti.

1984'te ikinci kez evlendi. Göğüs kanserine yakalanıp, atlattıktan sonra, 2001'de yeniden sahnelere döndü.

Fatma Karanfil bir dönem de "Çocuklar Duymasın" dizisinde Dominant Teyze'nin annesi olarak rol aldı.

İşte "Keloğlan Aramızda" filmiyle hafızalara kazınan, "Aşk-ı Memnu" ve "Çocuklar Duymasın" dizileriyle de ekranlara damga vuran Fatma Karanfil...

keloglanin-fatmasi-yillardir-ekrandaymis-006.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler