Kediciklerin yataklarından çıkanlar şok etti!

Adnan Oktar'ın evinde yaşayan kediciklerin yataklarının altında 20 ile 40 bin lira arası değişen para desteleri bulundu.

Kediciklerin yataklarından çıkanlar şok etti!

Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyona ait yeni detaylar ortaya çıktı. Tutuklanan kadınların yataklarının altında bulunan yüksek miktardaki paraların kaçış parası olduğu ortaya çıktı. Bu paraların Oktar tarafından kadınlara verildiği iddia edildi.

KEDİCİKLERİN YASTIK ALTINDA PARA DESTELERİ BULUNDU

Edinilen bilgiye göre;Adnan Oktar yakalandığında çantasında 40 bin lira ve yüksek miktarda döviz ele geçirildi. Polis baskınında grubun önemli isimleri ve 'kedicikler'in yataklarının altında da 20 ile 40 bin lira arası değişen para desteleri bulundu. İddiaya göre bu paralar Adnan Oktar tarafından verilmişti. Operasyon sırasındaSarıyer'de yakalanan Oktar ve yanında bulunan Didem Ürer'in çantasından da 40 bin lira ve yüksek miktarda döviz ele geçirildi.

1,5 MİLYON LİRA ELE GEÇİRİLDİ

Yapılan baskınlarda ele geçirilen toplam Türk lirası ve dövizin değeri 1.5 milyon lirayı bulduğu belirtildi. Yapılan çalışmalarda Oktar'ın polis baskını durumunda para dolu bir çantayı her zaman yanında bulundurduğu ortaya çıktı. Yargıtay 8. Ceza Dairesi, Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu 18 sanık hakkındaki davanın zaman aşımından ortadan kaldırılmasına ilişkin yerel mahkeme kararını bozmasının ardından Oktar'ın bu paraları kaçış parası diye yanında bulunanlara dağıttığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler