Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız yine perşembenin galibi oldu

Kanal D'nin sevilen dizisi camdaki kız perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız yine perşembenin galibi oldu

Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız ekrana gelen 59. bölümüyle AB kategorisinde 7,27 reyting ve 18,29 izlenme payı ve 20+ ABC1 kategorisinde 7,73 reyting ve 17,04 izlenme payı ile Perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın dün akşam yayınlanan 59’uncu bölümünde; Nalan’ın kapısına dayanan Sedat’ı da reddeden Nalan; Feride’nin korse baskısına rağmen yolundan dönmemeye kararlı olduğunu gösterdi.

Nalan’ın bir önceki akşam Hayri’yle olduğunu anlayan Feride taktik değiştirerek onu izlemeye karar verdi ve Nalan’ın Hayri’yle ev tutma planları yaptığını görünce dehşete kapıldı.Bölümün ardından yayınlan yeni bölüm tanıtımında ise; Feride, Nalan ile Hayri arasında yaşananları öğrenir.

Muzo, Nalan'ı Hayri konusunda uyarır. İkileme düşen Nalan şimdi ne yapacak? Camdaki Kızher Perşembe saat 20.00’de Kanal D’de

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler