İyilik dizisi Damla kimdir? Kaç yaşında?

Son zamanlarda başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu Sera Kutlubey, ilk çıkışını Zalim İstanbul dizisiyle yaptı.

İyilik dizisi Damla kimdir? Kaç yaşında?

Farklı rollerle izleyici karşısına çıkan oyuncu son olarak başrolünde yer aldığı iyilik dizisiyle dikkatleri üzerine çekti. Peki, İyilik dizisinde Damla karakterine hayat veren Sera Kutlubey kaç yaşında, nereli?

İyilik dizisinde diğer tüm canlandırdığı karakterlerden farklı bir rol canlandıran Sera Kutlubey, karakterinden ötürü eleştirilse de oyunculuğu birçok kişi tarafından takdir topladı. Farklı bir rol ile hayranlarını şaşırtan oyuncu, oyunculuk performansıyla beğeni topladı. 

İyilik dizisi Damla kimdir? Kaç yaşında?

İYİLİK DİZİSİ DAMLA KİMDİR?
Sevilen dizi İyilik'te Damla karakterine hayat veren isim Sera Kutlubey oldu. Damla karakteri küçük yaşta ailesi hayatını kaybetmiş, ve yaşamda hep mücadele vermiş biridir. 

SERA KUTLUBEY KAÇ YAŞINDA, NERELİ?
24 Ekim 1997 doğumlu oyuncu Sera Kutlubey, İstanbul doğumludur. Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nü bitiren Kutlubey, 2016 yılında ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Kehribar dizisiyle oyunculuk kariyerine atılan oyuncu, daha sonra Babam ve Ailesi dizisinde rol almıştır. Sera Kutlubey İsimsizler dizisinde Seher karakterini canlandırmıştır. Zalim İstanbul dizisinde oynadığı cemre karakteriyle büyük beğeni toplamıştır. Oyuncu şimdi İyilik dizisinde Damla karakterini canlandırmaktadır.

SERA KUTLUBEY DİZİLERİ
Zalim İstanbul,

Babam ve Ailesi,

Hercai,

İsimsizler,

İyilik

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin