İngiliz Kraliyet ailesinde ayrılık!

Bir süredir anlaşamadıkları konuşulan İngiliz kraliyet ailesinin iki genç çifti için ayrılık adımlarından ilki atıldı

İngiliz Kraliyet ailesinde ayrılık!

Prens William ve eşi Kate Middleton ile küçük kardeşi Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın arasının bir süredir iyi olmadığı biliniyordu.

Çeşitli ayrıntılar basına yansıyan, üstelik Buckingham tarafından da yalanlanmayacak kadar aşikar olan bu gerilim sonucu, ilk ayrılık da yaşandı.Bebeklerinin doğumundan önce ailenin birçok diğer üyesiyle birlikte yaşadıkları Kensington Sarayı'ndan, Windsor'daki Frogmore evine taşınacak olan Prens Harry ile Meghan Markle ilk iş olarak sosyal medyada Prens William ve Kate Middleton ile yollarını ayırdı. Kısa bir süre sonra bebek sahibi olacak çiftin artık kendilerine özgü bir Instagram sayfası var. 

Her iki çiftin etkinlikleri de Kensington Royal sayfasında takipçilerle paylaşılıyordu. Ancak bundan böyle Prens Harry ve Meghan Markle ile ilgili etkinlikler kendi resmi sayfaları olan Sussex Royal'de paylaşılacak.

Her iki kardeş ve eşlerinin etkinliklerinin yer aldığı Kensington Royal sayfası uzun süredir Meghan Markle ile Kate Middleton'ın hayranlarının mücadele ettiği bir alana dönüşmüştü. İki düşesin hayranlarının sert tartışmaları, Kensington Royal sayfasının yöneticilerini de zorda bırakmış, hakaret niteliği taşıyan yorumlar için soruşturma açılabileceği duyurulmuştu.

Bundan böyle her iki çiftin etkinlikleri kendilerine özel Instagram sayfalarında yer alacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin