İbrahim Tatlıses'ten genç oyuncuya kilo uyarısı!

İbrahim Tatlıses'ten genç oyuncunun kilolarıyla ilgili kendi düşüncesini belirtti.

İbrahim Tatlıses'ten genç oyuncuya kilo uyarısı!

İbrahim Tatlıses 13 yaşındaki oyuncu Beren Gökyıldız’a kilolarıyla ilgili kendi düşüncesini belirtti. Henüz 5 yaşındayken kameralarla tanışan Beren Gökyıldız, küçük yaşına rağmen oldukça başarılı bir performans sergileyerek adını geniş kitlelere duyurmuştu.

Birçok dizide rol alan Gökyıldız, sosyal medya hesabında yayınladığı son pozlarla tüm dikkatleri üzerine toplamıştı geçtiğimiz günlerde.

Kimileri bu kıyafet ve makyaj tercihini eleştirirken, kimileri de "Çok tatlısın maşallah" yorumu yapmıştı.

ibrahim-tatlisesten-genc-oyuncuya-kilo-uyarisi.jpg

Gökyıldız'a bir yorum da, ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'ten geldi. Tatlıses, Beren Gökyıldız'a "5/6 kilo vermesi gerek kiloyu verdiği zaman yanaklarının şişi de inecek" dedi ve şunları yazdı: "Yeşil Vadi'nin Kızı'nın 5-6 kilo vermesi gerek. Kiloyu verdiği zaman yanaklarının şişi de inecek. Ben güzel kızımızı Ankara'da profesörün kebap salonunda görmüştüm kebaba düşkünlüğü sürmez inşallah. Abisini dinlerse sevinirim iyi çalışmalar kızım seni izliyorum."

ibrahim-tatlisesten-genc-oyuncuya-kilo-uyarisi-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin