İbrahim Tatlıses'in servet değerindeki düğün takısı olay oldu

Dün akşam İstanbul’daki lüks bir otelde dünya evine giren İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses ve Levent Dörter’in düğün töreni ünlü akınına uğradı.

İbrahim Tatlıses'in servet değerindeki düğün takısı olay oldu

Değerli takıların hediye edildiği gelinle damada en gösterişli hediye baba Tatlıses’ten geldi. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses kızına taktığı altın kemerle göz doldurdu.

8 yıldır birlikte olduğu Levent Dörter ile dünya evine giren Dilan Çıtak Tatlıses’e babası İbrahim Tatlıses’ten servet değerinde düğün hediyesi geldi. Dün akşam gerçekleşen düğün töreninde ünlü isimler boy gösterirken Dilan Çıtak, 3 farklı gelinlikle davetlerin beğenisini kazandı. Nikah kıyılacağı esnada İbrahim Tatlıses’in “Hayır” diye seslenmesi ise davetlileri kahkahaya boğdu.

450 BİN LİRALIK ALTIN KEMER
İbrahim Tatlıses, evlenen çocuklarına taktığı altın kemer hediyesiyle yine geleneğini bozmadı. Son olarak oğlu İdo Tatlıses’in düğününde gelini yasemin Şefkatli’ye taktığı altın kemerin aynısından kızı Dilan Çıtak’a da taktı. 450 bin TL değerindeki altın kemer davetlilerin gözlerini kamaştırdı. Dilan Çıtak Tatlıses’e ünlü davetlilerden de değerli hediyeler geldi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin