Hülya Avşar'ın kızı Gümüşhane'ye gelin oluyor!

Magazin dünyasının yakından takip edilen isimleri arasında yer alan Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu’nun kızı Zehra Çilingiroğlu’nun sevgilisini görenler inanamadı.

Hülya Avşar'ın kızı Gümüşhane'ye gelin oluyor!

Neredeyse gözünü açtığı günden bu yana kameralar karşısında büyüyen Zehra Çilingiroğlu yeniden magazin gündemine bomba gibi düştü.

Bir dönem ünlü isim Mehmet Dinçerler ile aşk yaşayan Hülya Avşar’ın kızı Zehra Çilingiroğlu daha sonra ayrılma kararı almıştı.Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra Çilingiroğlu, 25'inci yaş gününü annesiyle birlikte Yeniköy'deki bir mekanda kutladı.

Hülya Avşar'ın kızı Gümüşhane'ye gelin oluyor!

Daha sonra Etiler'e sevgilisi Mürsel Kaya'nın yanına giden Zehra Çilingiroğlu mekan çıkışında magazin muhabirlerine yakalandı.Sevgilisi Mürsel Kaya ile araçlarına binen Zehra Çilingiroğlu “Her şey yolunda. İlişkimiz güzel gidiyor" ifadelerini kullandı.

Uzun bir aranın ardından yeni sevgilisiyle görüntülenen Zehra Çilingiroğlu’nun sevgilisi Mürsel Kaya’nın kim olduğu ise büyü bir merak konusu oldu.

Hülya Avşar'ın kızı Gümüşhane'ye gelin oluyor!

Zehra Çilingiroğlu’nun sevgilisi Mürsel Kaya kimdir?

Mürsel Kaya’nın uzun süredir inşaat sektörüyle uğraştığı belirtiliyor.Bir yıldır Hülya Avşar’ın kızı Zehra Çilingiroğlu ile aşk yaşayan Mürsel Kaya aslen Gümüşhaneli’dir.Zehra Çilingiroğlu’nun sevgilisinin Gümüşhaneli olduğunu öğrenen sosyal medya kullanıcıları ise "Hülya Avşar'ın kızı Gümüşhane’ye gelin gidiyor” yorumları yaptı.

Hülya Avşar'ın kızı Gümüşhane'ye gelin oluyor!

Hülya Avşar ise müstakbel damadı Mürsel Kaya için şu ana kadar bir açıklama yapmadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler