Hülya Avşar ekranlara dönüyor! Yeni isimler keşfedecekler

Uzun sürenin ardından "Masumiyet" dizisi ile ekranlara dönen Hülya Avşar yeni projesi "Yıldız De Bana" isimli yarışmayla ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Hülya Avşar ekranlara dönüyor! Yeni isimler keşfedecekler

 "Yıldız De Bana" isimli yarışma birçok ismin keşfedilmesine ön ayak olacak olacak. Avşar'ın yanı sıra Hamdi Alkan, Kerem Alışık ve Büşra Pekin gibi isimler de yer alacak.

Hande Yener ve İrem Derici başta olmak üzere birçok ünlü ismin keşfedilmesine ön ayak olan Hülya Avşar, yepyeni bir yarışmayla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Avşar, jüri koltuğunda oturacağı yeni yarışma Yıldız De Bana'da sektöre yeni oyuncular kazandıracak.

Hülya-Avşar-ekranlara-dönüyor!-Yeni-isimler-keşfedecekler

HAMDİ ALKAN OYUNCU KOÇLUĞU YAPACAK
Yaşar ve Efe İrvül'ün patronu olduğu Pastel Film imzalı yarışma Kanal D'de seyirciyle buluşacak. Yıldız De Bana yarışmasında oyuncu koçluğunu Hamdi Alkan yapacak. Alkan yarışmacıların oynayacakları metinlerle ilgilenecek ve onları jüri üyelerine karşı savunacak.Hülya-Avşar-ekranlara-dönüyor!-Yeni-isimler-keşfedecekler-

KEREM ALIŞIK VE BÜŞRA PEKİN DE JÜRİ KADROSUNDA
Kerem Alışık da her hafta canlı olarak yayınlanacak olan yarışmada sektöre genç isimlerin katılmasına ön ayak olacak. Yarışmanın 3. jüri üyesi ise başarılı oyunculuk performansının yanı sıra son günlerde değişimiyle gündeme gelen Büşra Pekin. Mart ayında yayınlaması planlanan yarışmanın elemeleri yakında 7 ilde yapılacak.

Hülya-Avşar-ekranlara-dönüyor!-Yeni-isimler-keşfedecekler-

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin