Hepsi Grubu üyeleri şimdi ne yapıyor?

Bir döneme damga vuran Hepsi grubunun üyeleri şimdi ne yapıyor? İşte detaylar...

Hepsi Grubu üyeleri şimdi ne yapıyor?

2000’li yılların sevilen grubu ‘Hepsi’, hızla yükseldikleri müzik dünyasından zaman içinde geri çekildi. İlk olarak grup üyelerinden olan Gülçin’in ayrılmasından sonra müzik kariyerlerine 3 kişi olarak devam eden Yasemin- Eren- Cemre de bir süre sonra müzik kariyerlerini sonlandırdı.

Özellikle çocukların ve gençlerin hayranı olduğu 4 kadından oluşan grup, hayran kitlesinin de yaşının büyümesiyle eski popülerliğini yitirmeye başaladı. İlk albümünü 2005 yılında yayınlayan grup, ‘Olmaz Oğlan’ parçasıyla sesini duyurmuştu. Albümleri çıktığında en küçüğü 19, en büyüğü 21 yaşında olan Cemre Kemer, Gülçin Ergül, Eren Bakıcı ve Yasemin Yürük’ten oluşan grubun tüm üyelerinin dans ve şan eğitimi almışlardı. Başta özel hayatıyla ilgili nedenlerle Dubai’ye taşınacağı için gruptan ayrıldığı söylenen Gülçin, müzik kariyerine tek başına devam etti ve Dubai’ye gideceğini yalanlamış oldu. Ardından “Bir Tanecik Aşkım” solo çalışmasıyla sesini duyurdu. Çeşitli platformlardaki cover çalışmalarıyla da gündeme gelen Gülçin’in son klibi “Hoş geldin” geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Gülçin’in gruptan ayrıldıktan sonra diğer grup üyeleriyle arkadaşlık ilişkisi de iyiye gitmedi. Öte yandan Cemre, Eren ve Yasemin yakın arkadaşlıklarını sürdürüyor.

Müzik kariyerini bırakan Cemre Kemer ise şu an pilates eğitmenliği yapıyor. Öte yandan Instagram’da 189 bin takipçisi olan Cemre, yaptığı reklam çalışmaları ve çekilişlerle biliniyor.

Grubun popüler olduğu dönemde de hayranları tarafından doğa sevgisi ile bilinen Eren Bakıcı ise müziği bıraktı ve doğa ile iç içe yaşıyor. Organik tarımla ilgilenen Eren, seramik çalışmalarına ağırlık veriyor ve bu alanda çalışmalarını sürdürüyor.

Yasemin ise müziği bıraktıktan sonra pilates ve kick-boks eğitmenliği yapmaya başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler