Hayranları konseri yarıda terk etti!

Bodrum'daki konserinde oturarak şarkılarını söyleyince, seyircinin tepkisini çekti

Hayranları konseri yarıda terk etti!

Sevilen şarkıcı yaz konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatro'da sevenleriyle buluştu. Büyük bir heyecanla Sıla'yı dinlemeye gelen seyirci, bir süre sonra tuhaf bir durumla karşı karşılaştı. Şarkıcının verdiği konserde şarkılarını oturarak söylemesi, ayağa kalkmaması seyirciyi kızdırdı.

SEYİRCİ KONSER ALANINI TERK ETTİ

Konserin ilerleyen dakikalarında seyircilerin bir kısmı konseri terk etti.

"10 MAYIS'TA POSTUMU SERDİM"

Konserin başında hayranlarını çok özlediğini belirten Sıla, "O kadar uzun zaman oldu ki sahneye çıkmayalı. 10 Mayıs'ta geldim Bodrum'a postu serdim. O zamandan beri de biraz arınma, biraz da iyileşmek amaçlı ne sahne, ne bir şey. Çok da iyi geldi. İyi bir konser olmasını gönülden diliyorum.

"HEYECANIM İKİNCİ ŞARKIDA DİNECEK"

Çok heyecanlı olduğunu dile getiren başarılı şarkıcı "Heyecanım ikinci şarkıda dinecek gibi. Dinmezse de biz bizeyiz zaten" diyerek 'Karanfil' şarkısını Antik Tiyatro'yu dolduran sevenleriyle birlikte söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler