Hande Yener'in acı günü! "Dünyamı kaybettim"

Hande Yener'in annesi Yıldız Özyener, hayata veda etti. Ünlü şarkıcı, acı haberi, "Dünyamı kaybettim" sözleriyle duyurdu

Hande Yener'in acı günü! "Dünyamı kaybettim"

Hande Yener, annesi Yıldız Özyener'in acısıyla sarsıldı. Özyener; dün sabah, 82 yaşında hayatını kaybetti.

Acı haberi sosyal medya hesabından yayımladığı bir mesajla duyuran Hande Yener; "Dünyamı kaybettim. Anneciğimi toprağa verdim. Öyle çok çabaladık ki iyileşmesi için ama bu kez maalesef olmadı. Arayıp soran baş sağlığı dileyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Yıldız Özyener, 2015'te beyin kanaması geçirerek hastanede tedavi altına alınmıştı. Hande Yener, o dönem annesinin sağlık durumuyla ilgili olarak; "Annem kalp hastası. Bu nedenle bazı ilaçların içmiyor. Kanı sulandıran bir ilacı var, onu kullanmadığı zaman kanı iyi sulanmayınca bu sonuç çıkmış. Başka bir hastaneye nakli yapılacak. Tam olarak iyileşmiş değil, felç olma riski taşıyan bir hastalık o yüzden şimdiden bazı önlemlerin alınması lazım" demişti.

Hande Yener'in acı günü! "Dünyamı kaybettim""NUR İÇİNDE YAT YILDIZ ANNE"

Demet Akalın da arkadaşı Hande Yener'e destek oldu. Yener'in acısını paylaşan Akalın, yayımladığı mesajda "Ruhu şad olsun. Merhametli bir kız evlat yetiştirdin. Güzel yürekli Hande'm başınız sağ olsun. Nu içinde yat Yıldız anne" ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Hande Yener, babası Erol Özyener'i de 2012'de kaybetmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin