Hamileliğiyle ilgili ilk kez konuştu!

Çiçeği burnunda gelin Aslı Enver ilk kez konuştu! Sevgilisi Berkin Gökbudak ile sürpriz bir nikahla evlenen Aslı Enver’den bebek sorusuna cevap

Hamileliğiyle ilgili ilk kez konuştu!

Kavak Yelleri, Suskunlar, Kayıp ve İstanbullu Gelin gibi dizilerle izleyiciyle buluşan başarılı ve güzel oyuncu Aslı Enver, geçen günlerde beklenmedik bir kararla iş insanı sevgilisi Berkin Gökbudak'la nikah masasına oturmuştu. Evliliği ardından hamilelik iddialarıyla gündeme gelen Aslı Enver sessizliğiyle hayranlarını iyice meraklandırmıştı. Aslı Enver ilk kez hamilelik iddialarıyla ilgili sorulara yanıt verdi. 38 yaşındaki oyuncu muhabirlerin "Hamile misiniz?" sorusunu cevapladı. İşte taze gelin Aslı Enver'in bebek açıklaması...

Rol aldığı dizi ve filmlerle kariyer basamaklarını hızla çıkan başarılı oyuncu Aslı Enver'in hayranları iş insanı sevgilisi Berkin Gökbudak ile sürpriz nikahı hayranlarını sevindirmişti.Günler geçtikçe Enver'in jet nikahının nedeninin 'oyuncunun bebek bekliyor olması' olduğu doğrultusunda haberler ortaya atılmıştı.

İLK AĞIZHAN HAMİLELİK AÇIKLAMASI

Aslı Enver sessizliğini bozdu. Hamilelik açıklaması ilk ağızdan geldi.

İşte taze gelin Aslı Enver'in bebek açıklaması...

İDDİALARI DOĞRULADI

"Karnını gizliyor" yorumları yapılan Aslı Enver'den ilk açıklama geldi. 38 yaşındaki Aslı Enver muhabirlerin "Hamile misiniz?" sorusuna yanıt verdi.

ASLI ENVER UTANGAÇ TAVIRLAR SERGİLEDİ

Geçtiğimiz ay Berkin Gökbudak ile evlenen Aslı Enver, tiyatro oyununun çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Keyifli olduğunu söyleyen Enver, evliliğinin güzel gittiğini belirtti.Hamile olduğu iddialarını doğrulayan oyuncu, "Çok yeni bir dönem. Benim için çok yeni bir şey konuşmaya çekiniyorum..." dedi.

BEBEKLERİNE VERECEKLERİ İSİM…

"İsim düşündünüz mü?" sorusuna "Çok erken..." yanıtını verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin